Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, az előny számotokra, ha kiderül a pasiról, hogy mérnök?
Figyelt kérdés
Bár mostanában már bármilyen félkegyelmű tud szerezni diplomát, de ha olyan igazi, jó műszaki mérnökről van szó.
Mit gondoltok önmagában erről? Milyen benyomást kelt?
2017. szept. 30. 22:05
11/14 Sunshinedoll válasza:
A legtöbb magyar mérnők (főleg mérnökhallgató) pasitól, akit ismerek, a hideg is kiráz, de nyilván önmagában ez nem szempont.
12/14 anonim válasza:
Engem nem nagyon izgat a végzettsége,ha intelligens és megértjük egymást.Amúgy meg én még csak érzelmi analfabéta,beképzelt mérnökökkel randiztam,nem sokkal,de nem is eggyel.Nyilván ez nagy átlag terén semmit nem jelent,de nekem ennyi elég volt,köszi.
13/14 anonim válasza:
Teljességgel irreleváns információ. De akkor kifejezetten negatívum, ha 5 mondatnál többet szeretne róla beszélni ;)
14/14 anonim válasza:
Önmagában az, hogy pont mérnök, nekem nem előny, nem hátrány. Az magában előny, hogy van munkája, és nem ilyen "betanított majom is el tudja végezni" vagy alkalmi munka jellegű. Meg a mérnökség azért feltételez némi intelligenciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!