Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen vékony lányok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen vékony lányok a férfiak hány százalékának jöhet be?

Figyelt kérdés

[link]

A kép egy előző kérdésből származik.

Arra lennék kíváncsi, hogy az ennyire vékony lányok mennyire jönnek be a férfiaknak, ha bejönnek egyáltalán...?

2017. nov. 4. 15:23
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

A kövér nőkről az jut eszembe hogy lusták és nincs önuralmuk. Ez nem vonatkozik azokra akik genetikailag testesek, de azok nem is kövérek ha odafigyelnek az étkezésre és sportolnak.

Itt kérek elnézést azoktól akik betegség miatt kövérek, de ez csak elenyésző része az elhízott embereknek, temészetesen rájuk sem vanatkozik a fent említett állítás.

2017. nov. 4. 20:54
 32/38 anonim ***** válasza:
Volt ilyen alakom és kb. a férfiak 90%-nak bejottem. Akkoriban bármit ehettem, bármikor, minimális sport mellett. Sajnos miután elkezdtem fogamzásgátlót szedni úgy felborult a hormonháztartásom, hogy most a legkeményebb diétával is csak szinten tudom tartani magam, pár deka fogyásért is vért izzadok. A hízásommal arányosan jól megfigyelheto volt a férfiak érdeklodésének lankadása is, szinte nullás szintre.
2017. nov. 4. 21:01
 33/38 anonim ***** válasza:
En is vekony vagyok, ugyanugy megkuzdok a hizassal, mint mas a fogyassal. Nekem nagyon nehez hiznom, masnak pedig nagyon nehezen megy a fogyas. Nem hasznal a sport, "megfelelo" etrend sem. Raadasul ez egy borton is. Meregetni a kajat, meg beiktatni a sportot... en nem szeretem, nyug is volt, de fel evig becsulettel csinaltam. Hat egy kilot nem hiztam, ugyhogy nem sanyargattam magam tovabb.
2017. nov. 4. 21:17
 34/38 anonim ***** válasza:
80%
Tegyetek be egy ikszet a tetszik mellé, ha már statisztika ^_^ Én inkább megfordítom a dolgot, lehet én meg pont azért nem tetszenék egy általam szimpinek tartott hölgynek aki vékony, mert világ életemben mackósabb alkatú voltam. (184 cm/115-120 kg). Mondjuk most már pár hónapja 104 környékén vagyok :) (fogyás-edzés kombó)
2017. nov. 4. 21:52
 35/38 anonim ***** válasza:
Nem igen! ;)
2017. nov. 5. 07:45
 36/38 anonim ***** válasza:

Én most sajnos ennél is vékonyabb vagyok, de mikor megismerkedtünk a kedvesemmel, ilyen alakom volt, kicsit nagyobb combokkal.

És sokan megnéztek az utcán... most, 6 kilóval könnyebben már nem, de tényleg túl sovány lettem a betegségem miatt :/

2017. nov. 7. 14:02
 37/38 anonim ***** válasza:

34-es, a 185 centihez 120 kiló NEM mackós alkat, hanem KÖVÉR.

Apám mackós a 185/95-tel, de még 25 kilóval már igencsak elhízott lenne.

2017. nov. 7. 14:04
 38/38 anonim ***** válasza:
37: Akkor nézz meg engem fészen. Rám lehet keresni. (keresőben hozzárakod gmailt a nickemhez) Ott van profilban egész alakosom (nincs manipulálva, nem vékonyítottam). 104 Kg vagyok most sok fogyás után. Senki nem hiszi el, hogy 104 vagyok :D Ennyit számítanak ezek a BMI indexek, meg az ilyen egyen táblázatok. :) Alkat kérdése. :)
2017. nov. 7. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!