Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen vékony lányok a férfiak hány százalékának jöhet be?
A kép egy előző kérdésből származik.
Arra lennék kíváncsi, hogy az ennyire vékony lányok mennyire jönnek be a férfiaknak, ha bejönnek egyáltalán...?
Pont ezt mondom utolsó,így van.
Te jól csinálod.
De sokan jönnek rinyával,hogy ,,csontokkal a kutyák játszanak",közben meg kivannak,hogy csak maguk végett nicsen ilyen szép alakjuk.
Kedvencem amikor a duci nők szídják a vékony lányokat,holott én amennyi szexi nőt ismerek mind diplomás,okos,kedves nő,akinek élvezet a társaságában lenni.
Pl Kiss Virág két diplomás értelmiségi.
Erre mondom : ,,Disznókkal meg max a vágóhídon foglalkoznak".
Szerintem az ilyen szintű vékonyság azért a többségnek nem annyira ideál.
És semmi köze nincs az edzettséghez, sporthoz, helyes étkezéshez, vagy ha igen, akkor elég szerencsétlen a genetikája, ugyanis semmi izom nincs rajta.
Az ilyen alak szerintem a legtöbb férfinak jobban bejön. Inkább ilyen a fitt, de nem szétgyúrt kategória. Nekem is ilyesmi az alakom, és jobban érzem magam, mint piszkafaként (voltam olyan is).
25-ös én sokszor tapasztaltam a sok dagadt nő undorító viselkedését,beszólt nekem,hogy ,,észkombájn látszik nem érted az adott fogalmat".
Csak mert kisportolt férfi vagyok,gondolom bejöttem neki,de látta esélye sincsen,akkora volt mint egy dánmedve.
Így van nem szabad velük foglalkozni elég baj nekik,hogy a kutyának is alig kellenek.
Igen, ezek a nők ESZNEK, SPORTOLNAK, a vállfakislányok meg csak éheztetik magukat.
"Tény, hogy a genetikának is nagy szerepe van ebben, de sporttal és normális étrenddel kizárt, hogy ne lehetne fogyni." => Igen, lehet fogyni. Tapasztaltam.
De a genetikának van olyan nagy szerepe, hogy akinek nem ilyen a felépítése, az ha beledöglik, se lesz ilyen alakja.
Nekem 165 cm-hez 54 kg volt a legkisebb súly, amit el tudtam érni.
A törzsemnél kirajzolódott minden csontom (bordák, medence, kulcscsont), de akkor is széles volt a vállam, és a végtagjaim arányaiban vastagok voltak.
Most egy jó tizessel több vagyok, fényévekre a képen látható alkattól, csak arra reagáltam, hogy kajával + sporttal minden megoldható... Hát azért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!