Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen vékony lányok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen vékony lányok a férfiak hány százalékának jöhet be?

Figyelt kérdés

[link]

A kép egy előző kérdésből származik.

Arra lennék kíváncsi, hogy az ennyire vékony lányok mennyire jönnek be a férfiaknak, ha bejönnek egyáltalán...?

2017. nov. 4. 15:23
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
54%
Nekem bejönne, mivel én is elég sovány vagyok. Mondjuk a kép alapján szerintem magasabb nálam, de ha egy ilyen csaj vonzódna hozzám, akkor nekem is maximálisan bejönne.
2017. nov. 4. 15:36
 12/38 anonim ***** válasza:
80%

Nekem bejön,ez a csaj simán jár edzeni meg figyel a kajára is.

szerintem nekünk olyan 90%-ban bejön,simán lehet belőle fitnesz model is,pár hónap(3)

2017. nov. 4. 15:46
 13/38 anonim ***** válasza:
19%

5 kiló egyenletesen elosztva rajta jót tenne neki. Amúgy dugható.

Az alapkérdésre meg nem tudok válaszolni. Nem vagyok KSH dolgozó.

2017. nov. 4. 15:48
 14/38 anonim ***** válasza:

Ha nem is vagyok ennyire vékony, (nyilván) de nőként igen, tapasztalom hogy bejövök a pasiknak (korosztályomnak).

41/N

2017. nov. 4. 15:48
 15/38 anonim ***** válasza:
51%

Na, az új képeken nagyrészt husibbak a lányok az elsőnél, ez a mostani alakom, most fizettem elő tinderre, 700 likeom volt a meglévő 400+ match mellé. Bőven bejön a többségnek.

Lehet enni mindent ezzel az alakkal, csak az ilyen lányok kisebb adagtól jóllaknak, mint egy olyan, akinek hatalmas gyomra van.

2017. nov. 4. 15:50
 16/38 anonim ***** válasza:
Van aki fiusan vekony azt nem szeretik. Van aki noies és úgy vékony azt kedvelik. Van amikor egy push up melltarto vagy tusarku miniszoknyaval csodakra képes
2017. nov. 4. 15:51
 17/38 anonim ***** válasza:
51%

#10 nem kell keveset enni, hogy valaki így nézzen ki. Én mindig is vékony lány voltam, pedig egészséges mennyiséget eszek, napi 3 főétkezés + nassolás, amikor épp kedvem tartja, de az egészségtelen kajákat kerülöm, nem eszek chipset, gumicukrot, nem iszok cukros üdítőket, de szerencsére nemis kívánom az ilyen szemeteket, csak sütit és csokit eszek édesség gyanánt(158 cm és 47 kg vagyok és soha nem voltam 50 kg felett).

Van, akinek viszont tényleg koplalnia kéne, hogy ilyen alakja legyen, mert aki hízékony, az hiába nem eszik többet, mint mondjuk én, sajnos akkor is meg fog látszani rajta.

Amúgy a kérdésre válaszolva, szerintem sokaknak bejön az ilyen alak, bár egyesek túl vékonynak/túl magasnak gondolhatják. De az biztos, hogy senki nem mondana neki nemet :D

2017. nov. 4. 15:53
 18/38 anonim ***** válasza:

Ha hízékony akkor heti 5 edzés kardióval plusz ahogy te eszel utolsó.

Csak amikor jönnek a ,,ez genetika", ,,Már koros vagyok ezért hízok",akkor megnézném az étrendjét annak az embernek mit eszik.

Gyorsan kiderül,hogy zsömle,parizer,csokika,cukros löttyök mennek.

Mondom csirke-rizs,vagy marha,hal,zöldségek,gyümölcs óvatosan max heti 1 csalónap MAX.

Reggelire zabpehely-fehérje turmix.

Mindjárt kiderülnek dolgok.

2017. nov. 4. 15:56
 19/38 anonim ***** válasza:
Nekem például nagyon tetszik :) Bár az álom alak nem ilyen, azon azért lenne még egy kis husi plusz cici+popsi :)
2017. nov. 4. 15:59
 20/38 anonim ***** válasza:
#19 pont ilyen az étrendem, hús, halak, rizs, durumtészta, zöldség, gyümölcs teszik ki az alapot. Tény, hogy a genetikának is nagy szerepe van ebben, de sporttal és normális étrenddel kizárt, hogy ne lehetne fogyni.
2017. nov. 4. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!