Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet magabiztosságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet magabiztosságot szerezni a csajozáshoz?

Figyelt kérdés
Túl félénk vagyok, eddig életemben 2 párkapcsolatom volt, de mindkét lánynál közös barátaink mutattak be minket egymásnak, én saját magamtól még sosem szólítottam le lányt. Honnan szerezhetnék ehhez nyugalmat és magabiztosságot? 22/F
2017. nov. 4. 10:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha szórakozóhelyen ismerkedsz, akkor kézenfekvő megoldás, hogy iszol egy-két pohárral előtte. De persze mértékkel, mert ha már nagyon részeg vagy, nem lesz sikered.
2017. nov. 4. 10:20
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem szolitasz le lanyokat, az a normalis magabiztossag jele is lehet. A parkapcsolatok legnagyobb resze kozos ismerosok, vagy kozos tevekenysegek, munka, stb utjan jonnek letre.

Amelyik csajt fel tudod szedni ugy hogy leszolitod akarhol, attol jo ha kersz nemibeteg szurest mielott kozelebb kerulsz hozza.

2017. nov. 4. 10:23
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Első körben olyan nők társaságát keresd, akik abszolúte nem vonzanak, egy kicsit sem. Mellettük nyilván emiatt nem fogsz feszengeni, ráadásul megtanulhatod kiismerni a női jeleket, gesztusokat, mit miért csinálnak, a testbeszédüket, stb... És ha ez már gördülékenyen megy, megkörnyékezheted a jó nőket is, akik már tetszenek, akiktől már esetleg szeretnél is valamit. Meg fogod látni, hogy nincs benne semmi wasistdas, sőt, a jó nők - legalábbis úgy vettem észre eddig - barátságosabbak, közvetlenebbek, mint a kevésbé szépek. Szintenként kell haladni egyre feljebb - a fokozatosság elve itt is érvényes.
2017. nov. 4. 10:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Lépkedj aprókat, mármint ha ennyire nyuszka vagy.

Kezdetnek talán boltokban kérdezz termékekről, merre s hol, ajánlja e....vagy esetleg az utcán kérj útbaigazítást, merre ezen utca...ezekkel a kis "találkozásokkal" megszokod a lányok közelségét-reakcióit s ha már mást kérdeznél-képesnek érzed magad, akkor sem blokkolsz le vagy teszel marhaságot...jobbára:))

Szóval, mint a bringázás kezdetekben...pótkerékkel ( ismerős segítségével ), aztán nélkülük 1-2 métert s megtanulod...

2017. nov. 4. 10:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Ari ez a "nyuszka" szó.

Nem kell hozzá magabiztosság. Tudod mi kell hozzá? Nem, nem Emese, hanem helyes gondolkodás, egészséges gondolkodás.

De, ha a hang a fejedben rosszakat csacsog rólad, akkor persze, hogy a hang elbizonytalanít. Semmi köze ennek a nőkhöz. Gondolom semmi újba sem mersz belevágni, mondjuk iratkozz be valahova, táncolj,rajzolj, hallgass előadást élőben, ahol megkell jelenni.

Minden a fejedben dől el.

2017. nov. 4. 11:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Fizesd be magad egy prostituálthoz. Garantálom, hogy a tudat, hogy fel mertél hívni egy ismeretlen nőt, és szexuális kapcsolatba bocsátkoztál vele, megdobja majd az önbizalmadat. Egyúttal leveszi a terhet rólad, hogy "most mindenáron sikerülnie kell a csajozásnak!", mivel érezni fogod, hogy ha nem jön össze, még mindig van ez a másik megoldás. Nem fogod "needy" benyomását kelteni, nem fogsz annyira rágörcsölni a témára.

Sok sikert!

2017. nov. 4. 15:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Én időről időre el szoktam menni prostituáltakhoz, de az önbizalmam a béke hátsó fele alatt van. Azért járok hozzájuk, mert semmiféle vonzalmat, érzést nem váltok ki a másik nemben és mert ők ugye nem küldenek el a halálba, mivel ebből élnek.

Szóval nem hiszem, hogy ez mindenkinek segítene.

2017. nov. 13. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!