Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy Fiat Punto már jó pont egy nőnél? Vagy az még nem elég a csajozáshoz?
Több nő is lekoptatott már ismerkedés közben azzal a szöveggel, hogy ha nem saját autóval jössz a randira, akkor el se gyere. Akivel meg még nem is terveztük a találkozót, csak leveleztünk, mikor megkérdezte, hogy van-e autóm, és mondtam hogy nincs, nem válaszolt többet.
Most sikerült vennem egy használt Puntot, s gondolom így már valamelyest megfelelek a hölgyek elvárásainak. Vagy ez még nem egészen olyan autó, amivel normálisan lehetne ismerkedni?
Főleg nők véleménye érdekelne!
Nem akarlak kioktatni, de rég rossz ha meg akarsz felelni bármilyen női elvárásnak.
Azokkal a nőkkel neked sem kéne foglalkozni akik így állnak hozzád, de te tudod.
Nem hiszem el, hogy tenyleg van ilyen. Igy megmondjak neked, hogy ha nem sajat autoval jossz, akkor nincs randi??
Hany eves korosztaly ez, ha szabad kerdeznem?
Ha az ujabb Puntod van ami 1millio korul van ,akkor teljesen atlagosnak fognak tartani,aki azert nem szegeny. De ha regebbi fajtarol beszelsz ,akkor azzal ne probalj villogni.
Amugy igen,sokan mondjak ,hogy nem a penz szamit,meg ,hogy milyen autod van,igen biztos vannak ilyen nok is. De ahogy olvastam,szerintem te inkabb a masik kategoriarol beszelsz.
Akkor nagyon hulye noknel probalkoztal. Nekem eszembe se jutna ilyet mondani, mert ez bunkosag.
Lehet ilyen elkenyeztetett lanykaknal probalkoztal vagy nem tudom.
En szemely szerint teszek ra, hogy van-e egyaltalan kocsija az illetonek. Persze, szeretem a szep autokat a magam modjan, de nalam ez sosem volt mervado. Tenyleg nem ertem meg nokent sem a noket sokszor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!