Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy Fiat Punto már jó pont egy nőnél? Vagy az még nem elég a csajozáshoz?
Több nő is lekoptatott már ismerkedés közben azzal a szöveggel, hogy ha nem saját autóval jössz a randira, akkor el se gyere. Akivel meg még nem is terveztük a találkozót, csak leveleztünk, mikor megkérdezte, hogy van-e autóm, és mondtam hogy nincs, nem válaszolt többet.
Most sikerült vennem egy használt Puntot, s gondolom így már valamelyest megfelelek a hölgyek elvárásainak. Vagy ez még nem egészen olyan autó, amivel normálisan lehetne ismerkedni?
Főleg nők véleménye érdekelne!
* sztem igenis kigyurhatja magat valaki, es kuporgathat autora csak a nok miatt, mivel ez a legfontosabb celja, alma. es tenyleg ha minden kulsoseg megvan akkor fognak jonni eredmenyek, amivel meg a belso is fejlodik.
jo lenne ha az ember megvaltoztatja a hozzaallasat es egybol lesz sok csaj, de e kevesbe valoszinu. esetleg az segitene ha mas helyeken ismerkedne, mondjuk minden tarskereson, vagy sok buliban, akkor kapna egy altalanos kepet.
Szerintem mindenképpen előny, ha van egy férfinak autója, nem azért mert villogni lehet vele, hanem egyszerűen csak azért mert van mozgástere az embernek.
Én 6 éve vagyok együtt a párommal. Mikor összejöttünk, és az első 3 évben nem volt kocsija (nekem meg még jogsim sem). Rengeteg jó programról maradtunk le szimplán azért, mert nem tudtunk volna hogyan odajutni meg hazajönni. Mivel nem Budapestiek vagyunk, ezért a tömegközlekedés is elég sz*r errefelé. Főleg a koncertek, bulik amik gondot jelentettek, hiszen éjjel meg pláne necces volt a hazaút. Mégis kitartottunk egymás mellett, és 3 éve vettünk egy kisebb kategóriás autót. Közben én is megcsináltam a jogsit, és azt kell mondjam, nagy mértékben megváltozott az életünk. Most már ha el szeretnénk menni valahova, csak beülünk a kocsiba és megyünk. Nincs többé matekozás, hogy hol mennyit kell várni az átszállásra, hogyan megy a busz/vonat stb. Sokkal szabadabbak vagyunk, nem vagyunk többé időhöz kötve.
Szóval szerintem igenis előny egy tartós kapcsolatban is, ha az egyik félnek van autója.
Végiggondolva lehet nem mondtok hülyeséget!
Igazából már módosítottam is az egyik társkereső oldalon az adatlapot, hogy van-e autóm, de megjegyzésbe szerintem oda fogom írni ezt:
"Sok nőnek az autó ott kezdődik, hogy: Audi, BMW, Merci. Nekem a nő ott kezdődik, hogy beszáll mellém egy Fiat-atba is."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!