Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelek kellenek a férfiaknak, hogy merjenek lépni?
Mondjuk beszélgetésig már el jutott a dolog, de randira hívásig még nem.
Milyen jeleket kell adni, hogy felbátorodjatok?
1. válaszoló!
Na pont ez az amit nem szeretnék, ameddig nem lehetek benne 100%-ig biztos, hogy ez kölcsönös.
És pont azért nem vagyok biztos benne, mert nem haladt előre a dolog.
3. válaszoló!
És mi az amit már egyértelműbbnek veszel?
"Na pont ez az amit nem szeretnék, ameddig nem lehetek benne 100%-ig biztos, hogy ez kölcsönös."
LOL :)
Szóval te gyáva vagy konkrétan rákérdezni, mert mi van, ha csak haverkodik.
Ő meg kérdezzen rá, mit számít, ha ő sem biztos, benne, mert mi van ha csak haverkodsz.
Tudod, hogy egy férfi hányszor hallja életében egy kedves, mosolygós, szemezős, viccelődős, beszélgetős nőtől amikor randira hívja, hogy "jaj, félreértettél, én csak kedves akarok lenni, aranyos srác vagy, de csak barátként tekintek rád".
És ennek ellenére mi férfiak újra és újra bepróbálkozunk.
Hidd el, nem fog összeomlani az univerzum, ha ez esetben TE próbálkozol be, és a srác fogja azt mondani esetleg, hogy "bocs, csak haver vagy"
Tapasztalat. Egy ismerkedésben teljesen tapasztalatlan pasi NEM veszi a női jeleket.
Nem is teheti, mivel születéséből kifolyólag a férfi agy nem úgy alakult ki, hogy természetesen tudja venni a nők nonverbális jeleit.
A bátorság más kérdés már. Én merek lépni, igyekszem nem gyáván viselkedni, de sok pasi van, aki fél a visszautasítástól, így nem teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!