Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bánta e meg valaki, hogy fizetőshöz ment, mert még 30 évesen sem jött össze semmi még egy egy éjszakás sem? Megéri elmenni segít valamit?
azzal van a baj, hogy kimondhatatlanul kívánom,
nem tudom, hogy tereljem másra a figyelmem,
Nőként mondom, sztem ez a prostizás túl van misztifikálva mindkét nem részéről. Kb. csak akkor nem értem meg, ha egy pasas elmegy egy fizetőshöz, ha 1) kapcsolatban van, 2) kb. 18 évesen bőg azon, hogy azért kell prostihoz mennie, mert nem talált magának dugópajtit, és összedől a világ, 3) prostifüggő, és elvárná egy kapcsolatban is, hogy a nő AZT TEGYE, AMIT Ő MEGPARANCSOL. Minden egyéb esetben... nekem mindegy, hogy kivel/mikor/hol/hogy csinálta először, ameddig igényes nővel volt. Persze nyilván nem minden nő gondolkodik így.
Egy átlag nő nem fog rákérdezni, hogy hol/hogy vesztetted el, te meg megszabadulsz egy adag frusztrációtól, ami abból ered, hogy magadat minősíted le csak azért, mert még szűz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!