Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi a fontosabb: Egy nő tudjon jól főzni, vagy legyen jó alakja?
Tudom, ezer és egy dolog számít még, de most csak ez a kérdés, és tegyük fel, hogy a két dolog nem kombinálható.
Én kamasz korom óta harcolok a kilókkal. Körte alkatom van, bármit eszek csak nőnek a combjaim meg a fenekem.
Volt hogy évekig folyamatosan edzeni jártam és alig ettem, amitől nagyon frusztrált lettem, és ha csak híztam egy kilót már utáltam magam. Az utóbbi időben viszont rájöttem, hogy nagyon otthon érzem magam a konyhában. Ha én főzök akkor biztos mindenki repetázni akar. A baj az, hogy emiatt a kilók is feljöttek. De már nem érdekel. Lehet, hogy kicsit töltött galamb lettem, de imádok enni és főzni. Senki kedvéért nem fogok fogyókúrázni. Mi a véleményetek erről. Kéne valakinek ilyen nő?
25N
Jo alakja inkabb,mivel siman fozok magamnak ha akarom.
Tehat az,hogy tudsz fozni plusz de keves,ha alakod nem bomba akkor nalam speciel egy csajnak eselye sincs.
Na, én meg 159 centi vagyok 50kg-mal. És így vagyok vékony és a pocimon van fél kg felesleg.
Szóval állj le szépen, reális adatot írtam azzal a 15kg súlyfelesleggel.
Igen, te vékony vagy. A 65 kg pedig átlagos. Lásd a képeket, amiket valaki linkelt.
Szerintem átlagos alkat esetén pedig nem kell súlyfeleslegről beszélni.
A te mércéd szubjektív, mert magadhoz hasonlítod, mivel te vékonyan érzed jól magad, ezért számodra a 65 kg felesleget jelent.
BMI-t nézve viszont (ez egy kb objektív mérce, mivel nem kinézetet mér, hanem élettani szempontból kategorizálja a testtömeget) te pl a sovány kategória vagy, míg a kérdező normál. Tehát te vagy a "kóros".
Félre ne érts, nem akarlak megbántani, és örülök, hogy jól érzed magad úgy, ahogy vagy :) Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem feltétlenül jó ötlet kizárólag saját magadat origóba helyezve véleményt mondani.
Te is biztosan csinos vagy, és a kérdezőnek sem kell semmi miatt szégyenkeznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!