Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, mi a fontosabb: Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi a fontosabb: Egy nő tudjon jól főzni, vagy legyen jó alakja?

Figyelt kérdés

Tudom, ezer és egy dolog számít még, de most csak ez a kérdés, és tegyük fel, hogy a két dolog nem kombinálható.

Én kamasz korom óta harcolok a kilókkal. Körte alkatom van, bármit eszek csak nőnek a combjaim meg a fenekem.

Volt hogy évekig folyamatosan edzeni jártam és alig ettem, amitől nagyon frusztrált lettem, és ha csak híztam egy kilót már utáltam magam. Az utóbbi időben viszont rájöttem, hogy nagyon otthon érzem magam a konyhában. Ha én főzök akkor biztos mindenki repetázni akar. A baj az, hogy emiatt a kilók is feljöttek. De már nem érdekel. Lehet, hogy kicsit töltött galamb lettem, de imádok enni és főzni. Senki kedvéért nem fogok fogyókúrázni. Mi a véleményetek erről. Kéne valakinek ilyen nő?

25N

2017. okt. 29. 21:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
3%
Nekem nem kéne.
2017. okt. 29. 21:06
 2/23 anonim ***** válasza:
31%
Majd ha már egészségügyi problémáid is lesznek a sok zabálástól, akkor is remélem megnarad ez a lesza..rom az alkomat és egészségemet mentalitásod.
2017. okt. 29. 21:07
 3/23 anonim ***** válasza:
0%

Aztán hány kiló leszel 20 év múlva?

Lehet finomakat enni mértékkel és egészségesen is.

2017. okt. 29. 21:07
 4/23 anonim ***** válasza:
0%
Ne bújtasd a hízásodat a főzőtudományod mögé. Az én főztömből is mindenki repetázni szeretne, de ennek ellenére nem hízok el, edzek és odafigyelek magamra.
2017. okt. 29. 21:09
 5/23 A kérdező kommentje:
Azt egy szóval sem mondtam, hogy nem tudok mértéket tartani. Nem zabálom magam halálra. És edzeni is szoktam. 160 centi vagyok és 65 kiló.
2017. okt. 29. 21:10
 6/23 anonim ***** válasza:
9%

Hát van rajtad 15 kg súlyfelesleg!

És még gyereket se szültél.

Na, ez gyerek után lehet hogy a dublája lesz.

2017. okt. 29. 21:12
 7/23 anonim ***** válasza:
8%

nem logikus a kérdésed.

mert ha nőnek tényleg jó alakja van,igényes rá,akkor mindent tud az egészségtudatos vagy a sportolói táplálkozásról és el is tudja készíteni ezeket a kajákat.

vagy ha nem is épp egy konyhatündér,de csirkemellet el tud készíteni pár módon,zöldséget párolni és rizst főzni meg akárki tud.

szóval a jó alakút választom.

2017. okt. 29. 21:13
 8/23 anonim ***** válasza:
4%
Mivel én nagyon jól főzök, ezért inkább alak parti vagyok
2017. okt. 29. 21:15
 9/23 anonim ***** válasza:
Ezt így nehéz megitélni de pont az esetemet írtad le. Egyébként nekem mindegy hogy tud-e főzni vagy sem.
2017. okt. 29. 21:16
 10/23 anonim ***** válasza:
14%
Mekkora melled van ?
2017. okt. 29. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!