Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek ki a fontosabb:a párotok vagy anyukátok?
Aki egy ilyen kérdést feltesz, az nem érdemli meg egyik férfi szeretetét sem! És ezt nőnként írom neked!
Bocsi, hogy ezt írom, de ha választás elé kényszeríted, te fogsz pofára esni.
Rosszabb esetben nem, mert esetleg rossz a viszony az anyukájával, és akkor nyilván téged fog.
Ez még elméletben is egy szemét kérdés. Egyébként pedig anya csak egy van..párja sok lehet az embernek.
Viszont nyilvánvalóan ezek a kapcsolatok lehetnek sokkal összetettebbek is.
Attól függ hogyan kell értelmezni a fontosságot.
Ha abban kellene döntenem, hogy kit húzzak vissza a szikláról és kit hagyjak leesni akkor....... -.-
Alapesetben a páromat fontosabbnak tartom addig amíg szeretem. Ez azt jelenti, hogy jobban megvisel a hiánya és sokkal több időt szeretnék vele tölteni. Viszont ahogy mondták, anyából van egy.
"Alapesetben a páromat fontosabbnak tartom addig amíg szeretem. Ez azt jelenti, hogy jobban megvisel a hiánya és sokkal több időt szeretnék vele tölteni."
A barátom is így van vele.
Szeret mindkettőnket,persze nem egyformán.
Attól függ,milyen helyzetben kell választania a férfinak.
Mondjuk,hogy kivel akar élni,gondolom a barátnőjét választja,nem az anyját.
De sok szempontól rám többször számíthat a barátom,mint az anyjára,mert hónapokig otthon sincs,külföldön dolgozik.Persze,hogy sokkal jobb a mi viszonyunk,mint az övék,de ez nem jelenti azt,hogy nem imádja az anyukáját,ez természetes,ő hozta a világra.
Egyértelműen a szüleim és a testvéreim, a párom csak utánuk jöhet. Ha lesz gyerekem, akkor Ők is a szüleimmel azonos szintre kerülnek, közöttük nehezen tudnék különbséget tenni.
38F
Attól függ! :D
De az aki többet állt mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!