Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi a fontosabb: Egy nő tudjon jól főzni, vagy legyen jó alakja?
Tudom, ezer és egy dolog számít még, de most csak ez a kérdés, és tegyük fel, hogy a két dolog nem kombinálható.
Én kamasz korom óta harcolok a kilókkal. Körte alkatom van, bármit eszek csak nőnek a combjaim meg a fenekem.
Volt hogy évekig folyamatosan edzeni jártam és alig ettem, amitől nagyon frusztrált lettem, és ha csak híztam egy kilót már utáltam magam. Az utóbbi időben viszont rájöttem, hogy nagyon otthon érzem magam a konyhában. Ha én főzök akkor biztos mindenki repetázni akar. A baj az, hogy emiatt a kilók is feljöttek. De már nem érdekel. Lehet, hogy kicsit töltött galamb lettem, de imádok enni és főzni. Senki kedvéért nem fogok fogyókúrázni. Mi a véleményetek erről. Kéne valakinek ilyen nő?
25N
Hogy jó legyen az alakja.
Én is tudok jól főzni, és egy barátnőmmel együtt, nulláról tanultunk meg).
Főzni könnyű, de a legtöbb embernek nincs annyi akaratereje, hogy éveken át sportoljon, figyeljen az étkezésre, adjon magára, edzésre járjon.
Már pedig akinek megvan ez az elszántsága, az általában ezt a képességet az élet egyéb területein is tudja kamatoztatni.
A körte alkat pedig nem mentség.
Exem is körte alkatú volt sosem fog XXS-es nadrágot hordani, de egy gramm felesleg nem volt rajta. A körte alkat nem azt jelenti, hogy hatalmas zsírtömegeket kell cipelni combon és fenéken, csak azt, hogy erősebb az átlagnál a combja, és a csípője.
Vannak emberek, akik a levegővételtől is híznak. Te nyilván ilyen vagy. Ha nem fogadod el magad, akkor az egész életed küzdelem lesz a kilók ellen.
Nekem mind a kettő fontos. Jó ha tud főzni (bár nem elvárás, hogy mesterszakács legyen) és talán ennél is fontosabb a vékony alkat. Szóval nálam sajnos nem lennél nyerő. Ez pedig nagy kár, mert sajnos a ducibb lányok általában sokkal kedvesebbek. De nem tehetek róla, nem nagyon tudok vonzódni egy átlagosnál húsosabb testalkatú nőhöz.
Viszont van egy jó hírem. Igaz, hogy a férfiak 80%-ának nem igazán tetszel, de néhány közülük így is elfogadna. A maradék 20%-nak pedig lehet hogy meg sovány is vagy. :)
Főzni én is tudok, de magamat megdugni nem. Tehát nyilván az a fontosabb, hogy vonzó legyen szexuálisan.
Ami nem feltétlenül vékonyat jelent, a kicsit husibb csajok is tudnak szexik lenni, de ezt így látatlanban nem tudom megmondani.
Milyen 15 kg súlyfelesleg, jesszus!!
Én 177 centisen 65 kilósan baromira vékony vagyok, tizenpár centivel alacsonyabban 65 kiló azért annyira nem vészes szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!