Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokan miért bagatelizálják el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért bagatelizálják el a férfiak társkeresési problémáját?

Figyelt kérdés

Persze olyanok mondjak ezeket akiknek van parjuk vagy volt egy csomo. Vagy szerezhetnenek ha akarnanak. Viszont nagyon sokat keptelenek ra kulonbozo okok miatt. Az elobb irt ki egy srac egy kerdest, hogy meg akar halni mert mar annyira hianyzik neki a szeretet/intimitas stb. Szerintetek ez normalis? Belegondolt mar valaki milyen lehet neki? Mennyire rossz egyedul lenni?

Akik meg ezzel arcodkodnak, hogy "hat de en is egyedul vagyok nincs szuksegem senkire es jol elvagyok" de ok onkent vallaltak ezt vagy nem is zavarja oket. De a legtobb ember tarsra vagyik a legjobban. Tudjatok, nem a penz a fontos meg a karrier (persze a kapitalizmusban igen) hanem a csalad/szerettek stb. De mi van ha valakinek nincs?

Miert kell ezt elbagatelizalni meg luzerezni? Ahelyett, hogy szidjatok oket miert nem irtok valami segito jellegut? En mindig olyat irok, illetve regen szivbol irtam fel oldalnyit es mindig meg is koszontek, de mar nincs erre kapacitasom. A legtobben csak szidjak oket, nem gondolnak bele milyen lehet egyedul lenni, milyen rondanak lenni, hogy senkinek se kellesz. Van aki ronda is es buta... Neki milyen lehet? Miert allitjak be ezt egy nem letezo piti problemanak? Nyilvan vannak ennel nagyobb bajok is mondjuk betegseg vagy halal vagy utcara kerules de azert az, hogy valaki total maganyos, annak kevesebb rosszabb dolog van! En is tudom jartam ebbe a cipobe, pedig en jol nezek ki. Aztan szep lassan helyrejottem. Nos van akinek ez nagyon nehez, miert nem lehet ezt elismerni? Miert kell szidni az itt rinyalo nogyulolo fiukat? Mennyire rossz lehet nekik ebbe is gondoljatok bele!

2017. okt. 29. 20:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
Akin lehet segíteni, mert hajlandó ő is cselekedni és megfogadni a tanácsokat, annak szívesen segítek, de aki úgy akar nőt magának, mint ahogy Mary Poppins takarít, az mindaddig nyafogni fog meg meg akar halni, amíg nem jön rá, hogy ő megy szembe a forgalommal, és nem az összes többi a hülye.
2017. okt. 29. 21:08
 12/21 anonim ***** válasza:
92%

Amikor az oldal átment lelkisegély szolgálatba én őszinte segítő szándékkal litániákat írtam mert hittem benne hogy van értelme. Majd valahol a sokadik te is csak egy k.va vagy és a nők mind pénzéhes rib.ancok felszólalás után ez elveszett. Az ide író fiúk férfiak élvezik a figyelmet amit itt megkapnak és en elhiszem hogy nem jó nekik de nem is elég rossz ahhoz hogy változtassanak. Márpedig amíg valaki változtatni nem hajlandó ne hisztizzen hogy neki rossz.

Ezek a férfiak és a 3-4 éve folyton itt nyígó férfiak maguknak és egymásnak harcolták ki azt az ellenszenvet amit érzékelhetsz az oldalon.

Szerintem a legtöbben túl sokszor kaptunk már negatív támadó választ a segítő jobbra ahhoz hogy együttérzést mutassunk. Ettől én még sokukat sajnálom de segíteni csak önmagukon fognak tudni.

2017. okt. 29. 21:14
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
Vannak segítő szakemberek (pszichológus, intimitás coach, szexológus stb.), hozzájuk kell fordulni, nem vadidegen emberekre ráakaszkodni a problémáiddal.
2017. okt. 29. 21:30
 14/21 anonim ***** válasza:
72%

Társkeresési probléma...

Saját magatoknak köszönjétek.

Akartok barátnőt, bárki jó lenne, de...

De nem lehet 23 (30) évesnél idősebb.

De ne legyen gyereke.

De ne legyen sok exe.

De ne legyen duci/molett.

De ne legyen átlagosnál rosszabb arca (= topmodell smink nélkül)

De ne legyen anyagias.

De ne legyen csóró.

De ne legyen buta.

De ne legyen túl okos.

Stb.

Aztán meg nyígtok, hogy mindenki egy marék nőért öli egymást, aki megfelel a kényes kritériumoknak, miközben meggyőződése mindenkinek, hogy nem magasak az igényei.

A másik fele tényleg beéri bárkivel, akin lyuk van, de kizárólag csak szexkapcsi... Semmi érzelem, csak egy két perces ürítés és jöhet a következő.

A nőgyűlölők párkeresési problémái olyan nevetségesek, hogy erre már szót se pazarlok.

Sokan pedig több halmaznak is a részei. ;)

2017. okt. 29. 21:42
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
Na de, vannak kevésbé helyes nők is, tessék ott is próbálkozni. Tudod, zsák a foltját.
2017. okt. 29. 21:45
 16/21 anonim ***** válasza:
85%

19 évig így voltam, és jelenleg is ronda vagyok, csak a barátomnak túl jó a szemüvege. :"D Tényleg, és nőként még rosszabb rondának lenni, mert még mindig megvan az az álláspont, hogy egy nőnek az értékét a szépsége adja... Ráadásul a hölgyek ÁLTALÁBAN dekoratívabbak is, mint az urak.

Én amúgy szoktam segítő jellegűt írni, de valakinek nem lehet. Te is gondolj bele a nők helyébe, akiket elmondanak minden sz**nak, meg írják, hogy nekünk csak a pénz kell, és "zsírdisznó" meg "bányarém" létünkre csak BMW-s, kigyúrt, magas pasi kell. Meg ez a "ronda nőknek miért van pasija" dolog is nagyon rosszul tud esni...Próbálom elfogadni az undorító pofámat, miután a belsőmmel kompenzálom, meg nekem ugye már párom is van, aki így szeret. De ezt mégsem lehet elfogadni.

Én annak segítek, akiről nem süt, hogy gyűlöli a nőket, és legalább egy minimális tiszteletet magára erőltet, amikor kérdést ír ki. Komolyan, a kedvencem az volt, amikor egy pasi azon panaszkodott, hogy a kövér nők miért zabálhatják a süteményt... Utána meg kiderült, hogy ő sokkal rosszabbal él: alkoholista.

22/N

2017. okt. 29. 21:48
 17/21 anonim ***** válasza:
66%

14: ugyanúgy általánosítasz, mint a nőgyűlölő szűzfiúk.

Az eddigi barátnőim mindegyike elég karakteres arcú volt, az intelligenciának nincs felső határa (bármilyen okos lehet, buta valóban ne legyen), én is közelebb vagyok a 40-hez, mint a harminchoz, mit kezdjek egy 25 éves lánnyal?

Gyereket valóban nem szeretnék hozományként, ahogy az elhízást sem, ha én fel tudom emelni a fenekem heti 3x, edzeni, akkor a hölgy is (főleg, hogy az elhízott hölgyek is sportos pasira vágynak, nem mackókra).

És sosem vágyam szexkapcsolatra, egy éjszakásom is összesen 2 volt. Általában olyan hülye vagyok, hogy nem használom ki a csajokat, ha nem kellenek, akkor megmondom az előtt, hogy lefeküdnénk, nem utána.

2017. okt. 29. 21:49
 18/21 Noblesse Oblige ***** válasza:
95%

Megjártam már az utat amit ők, így tudo, hogy sok tanács teljesen felesleges. Ahhoz kell egy szemléletmód váltás is hogy felfogd és értelmezd. Hiába írnánk le a legjobb tanácsokat, ha az illető még nem látja be hogy van benne valami.

Nem szoktam bántani sem őket, de a segítséget kevés adni, ell kell jutni addig hogy belásd a jeleegi út járhatatlan.

2017. okt. 29. 23:06
 19/21 anonim ***** válasza:
30%
#14 Ezek közül én speciel annyit várok el, hogy ne legyen gyereke, ne legyen anyagias és ne legyen buta. Ennyit pedig én is tudok nyújtani. Ti nők viszont mind elvárjátok, hogy a férfi jól nézzen ki, még a csúnya nők is.
2017. okt. 30. 07:00
 20/21 anonim ***** válasza:
72%

A társkeresési probléma az a te saját bajod... Nem a világnak kell változnia, igazodnia hozzád. Neked kell... Ez a mindenki h.lye, csak én vagyok traktor szindróma.

A legfo tosabb, hogy a nőknek b..zott jó szimatuk van. Megéreznek rajtad mindent. Igen, az elkeseredettséget és az önbizalomhiányt is. Az pedig egyáltalán nem vonzó.

Először saját magad kell megszeretni, utána minden lehetséges.

Ha duci vagy, kezdj el edzeni. Ha csúnyácska, irány egy jó fodrász+stílusváltás... Sorolhatnám.

De igaz. Picsogni, sírni könnyebb!

Jöhet a lepontozás! :)

2017. okt. 30. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!