Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az adott bolygó Naptól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az adott bolygó Naptól való távolságának mértékében vizsgálnánk a társkeresési problémáidat, melyik bolygó lennél?

Figyelt kérdés

Nem a bolygó mérete alapján (tehát, ha Jupiter, akkor hatalmas gondod van), hanem a Nap és adott bolygó távolsága. Minél nagyobb a távolsága a Naptól, annál nagyobb gondod van a társkereséssel, minél közelebb van hozzá, annál kisebb gondod adódik vele. Na meséljetek!

Életkort is és, hogy férfi vagy lány a válaszoló, is pls.

2017. szept. 2. 23:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%
Azt hiszem, esetemben inkább az üstökösök között kellene keresgélni.
2017. szept. 2. 23:55
 2/16 anonim ***** válasza:

Neptunusz.

A társkeresés számomra nem probléma, hanem lehetőség.

Nem volt még senkim, szűz vagyok.

24F

2017. szept. 2. 23:58
 3/16 anonim ***** válasza:
Félreértettem. Tehát Merkúr, mert nincsenek társkeresési problémáim.
2017. szept. 3. 00:00
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
#3 Valaki azért Merkúr, mer' kúr. Aki nem kúr, az nem lehet Merkúr.
2017. szept. 3. 00:08
 5/16 anonim ***** válasza:
52%
Merkúr lennék. Nagyon boldog és harmonikus kapcsolatban élek 3 éve. Vannak problémák persze néha, de a nagy szeretet miatt megtudjuk beszélni, nincsenek veszekedések és játszmák. És mindegyikünk olyan mint amilyenről álmodott mindig is. Remélem még sokáig leszünk együtt :)
2017. szept. 3. 00:24
 6/16 anonim ***** válasza:
58%

Nem mondtad, hogy a kisbolygók, törpebolygók és az exobolygók beleszámítanak-e.

Én a Tau Ceti c lennék. Nem a Tau Cetihez, hanem a Naphoz képest.

Ha érnek a törpebolygók is, a Haumea szóba jöhet, olykor kicsit jobban megközelíti a Napot, máskor még távolabb kerül tőle.

De van olyan időszak, amikor az Androméda egyik csillagának egyik bolygójához hasonlítanék, ami innen a Naptól való távolságot jelenti.

2017. szept. 3. 00:36
 7/16 anonim ***** válasza:
Kb Föld. A párkapcsolat egyetlen gondja a távolság és az ezzel együtt járó dolgok. Viszont még így is sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok mint a kapcsolat előtt...most amúgy is életemnek egy olyan szakaszában vagyok, mikor se időm se energiám nem lenne valakivel napi szinten találkozni, tehát elvagyok így. Viszont a kapcsolat előtt Szaturnusznal voltam
2017. szept. 3. 00:40
 8/16 anonim ***** válasza:
Az alpha centauri egyik bolygója. Csupán 4 fényév. Végülis. Miaz? De az ember meg leküzdi az akadályokat. ;)
2017. szept. 3. 02:10
 9/16 anonim ***** válasza:
74%

Akkor én a nap vagyok. :D Viszont nincs párom, meg nem is nagyon pörögtem rá a keresésre. Én szeretem élni az életem a magam céljaival és elfoglaltságaival, és szeretném, ha minden eltöltött évem boldog és tartalmas lenne, tele fejlődéssel. :) Ha majd találok olyat, aki mellett is lehetséges ez, nem csak egyedül, ahogy most tapasztalom, akkor biztosan nagyon jól fog esni egy kapcsolat. Viszont annak nem látom értelmét, hogy pár ölelésért, szeretgetésért, közös élményekért (leginkább ez az, ami hiányzik a szingli életből) belemenjek egy olyan kapcsolatba, ami minden mással csak árt nekem, és hátráltat. Vagy egy olyan ember mellett kössek ki "csak legyen" alapon, akibe nem szerettem bele soha...

Számomra érthetetlen ez a hiszti, ami a párkereséssel megy... Persze, nagyon jó dolog, és nagyon jó tud lenni, de komolyan, addig pl. valaki hogy süllyedhet, hogy beéri csakúgy valakivel, meg teljesen a másik igényeire formálja magát, eldobva mindazt, aki ő...

21N

2017. szept. 3. 02:14
 10/16 anonim ***** válasza:
66%
A kérdés értelmetlen, ráadásul még el is magyarázod, mintha valaki nem értené a maga értelmetlen formájában. Nem ismerünk elég exobolygót ahhoz, hogy jól skálázni lehessen. A világegyetem méretéhez képest a naprendszer összes bolygója a vég nélküli harmónikus, felhőtlen párkapcsolatot jelenti életed szerelmével.
2017. szept. 3. 02:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!