Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az adott bolygó Naptól való távolságának mértékében vizsgálnánk a társkeresési problémáidat, melyik bolygó lennél?
Nem a bolygó mérete alapján (tehát, ha Jupiter, akkor hatalmas gondod van), hanem a Nap és adott bolygó távolsága. Minél nagyobb a távolsága a Naptól, annál nagyobb gondod van a társkereséssel, minél közelebb van hozzá, annál kisebb gondod adódik vele. Na meséljetek!
Életkort is és, hogy férfi vagy lány a válaszoló, is pls.
Neptunusz.
A társkeresés számomra nem probléma, hanem lehetőség.
Nem volt még senkim, szűz vagyok.
24F
Nem mondtad, hogy a kisbolygók, törpebolygók és az exobolygók beleszámítanak-e.
Én a Tau Ceti c lennék. Nem a Tau Cetihez, hanem a Naphoz képest.
Ha érnek a törpebolygók is, a Haumea szóba jöhet, olykor kicsit jobban megközelíti a Napot, máskor még távolabb kerül tőle.
De van olyan időszak, amikor az Androméda egyik csillagának egyik bolygójához hasonlítanék, ami innen a Naptól való távolságot jelenti.
Akkor én a nap vagyok. :D Viszont nincs párom, meg nem is nagyon pörögtem rá a keresésre. Én szeretem élni az életem a magam céljaival és elfoglaltságaival, és szeretném, ha minden eltöltött évem boldog és tartalmas lenne, tele fejlődéssel. :) Ha majd találok olyat, aki mellett is lehetséges ez, nem csak egyedül, ahogy most tapasztalom, akkor biztosan nagyon jól fog esni egy kapcsolat. Viszont annak nem látom értelmét, hogy pár ölelésért, szeretgetésért, közös élményekért (leginkább ez az, ami hiányzik a szingli életből) belemenjek egy olyan kapcsolatba, ami minden mással csak árt nekem, és hátráltat. Vagy egy olyan ember mellett kössek ki "csak legyen" alapon, akibe nem szerettem bele soha...
Számomra érthetetlen ez a hiszti, ami a párkereséssel megy... Persze, nagyon jó dolog, és nagyon jó tud lenni, de komolyan, addig pl. valaki hogy süllyedhet, hogy beéri csakúgy valakivel, meg teljesen a másik igényeire formálja magát, eldobva mindazt, aki ő...
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!