Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az adott bolygó Naptól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az adott bolygó Naptól való távolságának mértékében vizsgálnánk a társkeresési problémáidat, melyik bolygó lennél?

Figyelt kérdés

Nem a bolygó mérete alapján (tehát, ha Jupiter, akkor hatalmas gondod van), hanem a Nap és adott bolygó távolsága. Minél nagyobb a távolsága a Naptól, annál nagyobb gondod van a társkereséssel, minél közelebb van hozzá, annál kisebb gondod adódik vele. Na meséljetek!

Életkort is és, hogy férfi vagy lány a válaszoló, is pls.

2017. szept. 2. 23:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem vagyok otthon a témában, csak pár elkapott infóm van a hírekből, de a miénk egyértelműen remek helyen van. Néha kicsit közelebb, néha kicsit távolabb, de sosincs olyan távol vagy közel, hogy megfaggyunk vagy megsüljünk.

Viszont, ha választhatnék, nem lenne a bolygómon víz. Nem vagyok mártír típus.

26/N

2017. szept. 3. 04:51
 12/16 anonim ***** válasza:
59%

Szaturnusz

Akit én szeretek, annak nem kellek, aki engem szeret, az nekem nem kell. Ebben a világban elég gáznak számítok, de a helyzetem nem reménytelen. Messziről ki lehet szúrni, sokan felfigyelnek rám, a jó megjelenésem, tetszetős külsőm miatt. Sokan irigykedve néznek, pedig nem tennék, ha mindent tudnának rólam. Első ránézésre hűvösnek, nehezen megközelíthetőnek látszom, de legbelül nagyon melegszívű, mély érzésű vagyok, több energiát sugárzok vissza az űrbe, mint amennyit kapok. Általában nyugodt légkörrel rendelkezem, amit néha kisebb-nagyobb viharok szakítanak meg. Lazának, könnyednek mondanám magam, egyesek szerint még a vízen is fönnmaradnék. Anyagi szempontból sem szűkölködöm, a földkerekség legszebb gyűrűjét is odaadnám annak a lánynak, akit szeretek, gyémántesővel halmoznám el, de hiába, ha pont ő nem kér belőlem, nagy ritkán szabad szemmel is megláthat, néha találkoznak tekinteteink, de sosem lehetünk együtt, már megbékéltem ezzel és bízom benne, hogy nélkülem is megtalálja a boldogságát. Így hát keserédesen, némi iróniával megfűszerezve keringek a világban, bízva abban, hogy egyszer találkozom azzal a lánnyal, aki hozzám illik, akivel minden kölcsönös lesz.

25/F

2017. szept. 3. 08:50
 13/16 anonim ***** válasza:

A naprendszeren belül kb. a Plútó távolsága :D

Csak távolról kémlelhetek egy fénylő csillagot, pedig a közelében szeretnék lenni.

2017. szept. 3. 09:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Hoth bolygó, egy messzi-messzi galaxisban.
2017. szept. 3. 09:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Bár a nap nem bolygó, de én a nap lennék. Nincsenek párkeresési problémáim.
2017. szept. 3. 12:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Pontosan az jutott eszembe, amit a #10 is mondott. Nem specifikáltad, hogy csak a Naprendszer bolygói számítanak-e - ha viszont nem, akkor a kérdést nem lehet megválaszolni, mert a tudomány jelenlegi állása szerint olyan sok exobolygó van, hogy azt a számot emberi léptékkel nyugodtan nevezhetjük végtelennek, még ha matematikailag nem is pontos.
2017. szept. 3. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!