Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ez az amerikai ábra igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ez az amerikai ábra igaz lenne, akkor egy 35 éves nő már minden értékét elvesztette a társkeresésben?

Figyelt kérdés

[link]

Már 30 évesen is sokkal kevesebb "társkeresési értéke" van egy 23 éveshez képest, de 35 évesen meg már semmi.

Bár az a része meg szerintem reális, már csak a gyik-ből kiindulva, hogy a férfiak 30 alatt teljesen értéktelenek a nők szemében, mert még nincs egzisztenciájuk, érett személyiségük és csak rinyálnak a férfitöbblet miatt és hasonlók. De azt nem értem, hogy egy 35-40 év közötti nőnek gyakorlatilag 0 az értéke.

Szerintetek ez mennyire reális?

2017. okt. 29. 13:06
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nem kellenek a 38 éves "pasik" apukám korosztálya. Az meg egy hülye éretlen ember aki azt hiszi csak 35 felett lehet érett valaki. És egy 38 éves kőművesnek szerintem nem jobb az egzisztenciája, ha élete végéig dolgozik sem lesz jobb mint egy 25 éves jogásznak.Úgyhogy ennyit a 35 éves bácsik érettt személyiségről, ami annyiból áll, hogy szidják, és ócsárolják a fiatal férfiakat mint a cigány kofák...Szép érettség, taps,taps,taps... Arról meg ne is beszéljünk, hogy melyik korosztály van ereje teljében,kinek feszesek az izmai és ki kopaszodik,őszül,pocakososdik.

20/L

2017. okt. 29. 20:27
 32/34 A kérdező kommentje:
Ajaj, nem mintha az egzisztencia dologba akarnék beleokoskodni, de látszik, hogy ez a 20 éves csaj teljesen tájékozatlan. Egy 25 éves jogász az 100-160 ezer forintot keres, és nagyon rosszak a kilátásai jobb keresetre Magyarországon. Egy tapasztalt jó kőműves pedig 300-400 ezer forintot tisztán megkap.
2017. okt. 29. 21:23
 33/34 anonim ***** válasza:

A nagyszüleim akkor házasodtak össze, amikor papa 30 éves volt, mama pedig 20.

A szüleim akkor házasodtak össze, amikor apa 29 éves volt, anya pedig 23.

Én is valami hasonló példát tervezek követni.

2017. okt. 30. 00:29
 34/34 anonim ***** válasza:
0%
Számomra onnantól nem nő a nő (mint társ) hogy van gyereke és nem tőlem.A többi nem tényező.Ismétlem a gyengébbeknek:Számomra.
2017. okt. 30. 01:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!