Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Figyelemfelkeltő vagy hivalkodó kép?
Mivel az USA-ban nyaraltam egy ott készült képet tennék ki társkeresőre. Lányok, bennetek milyen érzést kelt a képem? Sikeres lehetek ezzel társkeresőn?
Az hogy talán zsidó a srác. Nope nope nopppeee :D
Ui: társkereső lányoknak biztos jó vagy, azok a főnyeremények :D
Az, hogy mi van a háttérben, engem teljességgel hidegen hagyj. Én a férfit szoktam megnézni a képen, hogy valami felkelti-e bennem a figyelmet.
Rólad, meg tudod mi jutott az eszembe (persze, nem sértésnek szánom)? Egy, kb. 15 évesnek tűnő srác, aki, alig várja, hogy elolvassa az új képregényét, vagy kijöjjön az új, kedvenc, sci-fi filmje.
Aki, hasonló beállítottságú lány, mint te, lehetsz, nekik, biztosan be fogsz jönni. Teljesen mindegy, hogy mi lesz a háttérben.
De, bennem sem egy komoly, de sem egy izgató férfi még csak látszatát sem keltetted fel. Inkább, egy kisfiú a képen, egy kiránduláson.
Érdemesebb lenne más képet választanod, szerintem.
Bocsánat, ha sértő voltam.
Hosszabb haj és egy új szemüvegkeret csodákra lenne képes, mert amugy nincs csúnya arcod.
A göndör haj amugy is hosszan szép (vállig vagy az alá)
Kérdező, lányként válaszolok: elsősorban sosem a háttér a fontos, hanem az ember, aki a képen van. Állhatsz te a Taj Mahal előtt is, ha előnytelen vagy rajta.
Hivalkodónak nem hivalkodó (+megsúgom, senki nem fogja kb tudni, hol készült a fotó, őszintén szólva), de nem alkalmas arra, amire használni szeretnéd.
Én ezen a fotón egy zárkózott, önbizalomhiányos, magára nem túlzottan sokat adó srácot látok- bántás nélkül. Nem vagy csúnya, sem unszimpatikus, de vonzó sem. Ez a kép senkinek nem fogja megragadni a figyelmét.
Javaslom, inkább készítsz egy közelebbi, portréfotót. Ahol jobban kinyitod a szemed és kezd valamit a hajaddal. Sokkal előnyösebb lenne :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!