Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 3,5 mm-es átmérőjű gyémántos gyűrű - 0,15 Ct - nagyon hivalkodó egy 48-as méretű, ráadásul rövid ujjon?
OFF: Ha ez számít a csajodnak, akkor ne is kérd meg a kezét...
ON: Ez minden, csak nem hivalkodó. Nagyon szép.
Sztem izleses, sot nagyobb kovel meg elegansabb lenne, elveszik a diszes.markolatban.
5Ös, engem anno ezüstgyűrűvel jegyeztek el, bazira nem az ar szamit.., imadom a gyurut is meg a ferjemet is a mai napig:-).. ha a baratnodnek az ar szamitana akkor ne megkerd hanem ejtsd;-).
Ez nagyon szép.
Az egyesnek meg csak mondom, hogy a cirkon az egy teljesen más elég értékes dolog, de köze sincsen a cirkóniához.
Amúgy ránézésre senki nem tudja megállapítani, hogy cirkónia vagy gyémánt.
Köszönöm!
Hát neki sem az ár a lényeg, igazából már igent is mondott gyűrű nélkül, csak azért mégis szeretném meglepni.
Azért tettem fel a kérdést, mert bár a gyűrű formája abszolút az ő stílusa, nem lenne jó, ha a mérete miatt bumfordian nézne ki az apró kezén (mert attól kifutna a világból). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!