Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Figyelemfelkeltő vagy hivalkodó kép?
Mivel az USA-ban nyaraltam egy ott készült képet tennék ki társkeresőre. Lányok, bennetek milyen érzést kelt a képem? Sikeres lehetek ezzel társkeresőn?
Ne haragudj, nem bántásképp mondom, de előbb kelted egy könyvmoly srác benyomását, mint egy társaságkedvelő fiatal srácét.
Nem a háttérképpel van a baj!
Húha, én meg az Altsch Gletschernél, vagy Matterhorn háttérrel is tudnék feltenni képet, meg még ezer svájci hellyel :D
Nagy szám, nem attól leszel jó valakinek a szemében, ha mögötted ott díszeleg fél NY :D Ilyen fejjel és "mosollyal" úgyis tökmindegy.
Na, akkor a fejeddel:
- mosolyogj, vagy legalábbis értelmes arcot vágj
- szemüveget cseréld le, vagy lencse
- haj: valahogy ez olyan semmilyen
- karba tett kéz - zárkózottságot jelent
Nekem nem kellenél, mert semmi nem fog meg, egy egyszerű, 15 éves gyerek vagy, öcsém jut rólad eszembe, ő néz ki hasonlóan.
Ha javasolhatom,cseréld le a szemüvegedet,mert ez nem áll jól.
itt egy szemüvegkeret tetszt,itt kijön,mi áll jól neked.
Meg ne hunyd be a szemed,ha társkeresős képet csinálsz vagy ne olyan képet csináltass,amin hunyorogsz.
Meg a szürke pólóhoz barna gatya helyett inkább kék gatyát válassz.
Amúgy még mindig sokkal jobb,mintha egy baxom nagy csukával pózolnál vagy kocsi mellett.Vagy kocsmában-mindhárom elég gyakori társkeresőn-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!