Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ez az amerikai ábra igaz lenne, akkor egy 35 éves nő már minden értékét elvesztette a társkeresésben?
Már 30 évesen is sokkal kevesebb "társkeresési értéke" van egy 23 éveshez képest, de 35 évesen meg már semmi.
Bár az a része meg szerintem reális, már csak a gyik-ből kiindulva, hogy a férfiak 30 alatt teljesen értéktelenek a nők szemében, mert még nincs egzisztenciájuk, érett személyiségük és csak rinyálnak a férfitöbblet miatt és hasonlók. De azt nem értem, hogy egy 35-40 év közötti nőnek gyakorlatilag 0 az értéke.
Szerintetek ez mennyire reális?
35 éves független nő, lakással, autóval, karrierje csúcsán vagy 35 éves nő egy-két kicsigyerekkel, elváltan, lakáshitellel, keresztbetevő exférjjel, hamarosan gondozandó idősödő szülőkkel?
Nagyon nem mindegy.
EZ AZ ÁBRA CSAK A CSALÁDALAPÍTÁSRA ÉS GYEREKVÁLLALÁSRA VONATKOZIK!
És abban teljesen igaz. De ha nem akarsz gyerekeket, nem akarsz családot alapítani, akkor nem releváns. Én is voltam már 40 feletti csinos nővel. Csak épp nem akartam mellette megállapodni, nem akartunk közös gyerekeket vállalni.
Leírhatsz valamit ezerszer is, nem lesz igaz.
Neked viszont ez az ábra az életed.
16-os vagyok.
Dugnék minden nekem szép nővel, aki 15-50 éves kor között van. De családalapításra, gyerekvállalásra olyan 22-28 éves nő a legjobb.
Az ábra teljes mértékben helytálló!
A magyarázata egyszerű:
- A férfiak ösztönei úgy lettek programozva, hogy minél többfelé szórják a magjaikat, minél több nőt termékenyítsenek meg. Mondhatnám úgy is, hogy a férfiak magatartása "fajfenntartás alapú". Éppen ezért a nőkben azokat a tulajdonságokat keresik, amelyek arra utalnak, hogy az adott nő egészséges, életképes utódokat tudna szülni neki. Ehhez pedig a nőnek az alábbi tulajdonságokat kell birtokolnia: fiatalság, szépség, egészség, életerő. Ezeket pedig nyilván a huszas évei elején birtokolja leginkább. Nem véletlen, hogy a szülés már 30 felett is sokkal veszélyesebb egy nőnél, mint huszonéves korában!
- A nők ösztönei ezzel szemben létfenntartás központúan lettek programozva. Nyilván ők egyszerre csak egyetlen férfitől eshetnek teherbe, ráadásul a szülés után még hosszú évekig ki vannak szolgáltatva. Ezért ők olyan férfit keresnek, aki erőt sugároz, biztonságot és védelmet tud nyújtani, erőforrásokkal rendelkezik, eredményei vannak. Nyilván ezekkel egy átlagférfi még huszonévesen nem rendelkezik, tehát harmicas évei közepe felé éri el a szexuális értékének a csúcsát, amikor már kiforrott a külseje, rendelkezik egzisztenciával és eredményeket ért el, amitől önbizalomdús magabiztos férfivá vált.
A kétségbeesetten tiltakozó női véleményekkel meg ne foglalkozz. Nyilván egy átlagos negyven körül járó nőnek nagyon rossz lehet ezzel szembesülni, és foggal-körömmel védekezik az igazság ellen - de attól még ez van.
Az ábra alapján egy 14 éves kislány és egy 30 éves férfi egy szinten van.
Vagyis az ábra alapján minden férfi gusztustalan pedofil disznó, akinek egy serdülő kislányra is áll, ha már van melle.
Gyakorlatilag örülhetünk neki, hogy nem 14 éves kislányok után kajtatnak a 38 éves, kapós, karrierük csúcsán lévő "férfiak", hanem megvárják, amíg anyu és apu este 9 után is elengedi.
Elvégre minél fiatalabb, annál jobb!
Lassan legalizálva lesz a pedofília, hogy minden kiéhezett farokra jusson 23 évnél fiatalabb punci. Úgyis az a jó, ha kopasz és babapunci.
Igaz, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!