Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb lány miért nem őszinte (természetesen tisztelet a kivételnek)?
Te most tényleg megpróbálod megérteni a nőket?? :DD
Adok egy jótanácsot, bástya, ne próbáld :D Még ők sem értik saját magukat :D
Valahogy a lányok vagy nem akarnak megbántani valakit (természetesen amit leírtál talán még rosszabb megoldás, mint egyenesen mondani egy nemet), vagy csak szeretnek mindenkit úgymond megtartani. Például, ha valaki hajlandó velük randizni, és ők nemet mondanak, akkor ha a pasijuk szakít velük, azzal a fiúval már nem tudnak randizni, mert egyszer már nemet mondtak nekik. És lehet, hogy csak azért randiznának, hogy legyen kin kisírni a bánatukat, de szerintem érted. 😁
Én akkor kivétel vagyok. Néha túl őszinte vagyok. Ha valaki vak olyan hülye, hogy megkérdezi engem, mit gondolok róla, úgy ahogy van, mindent elmondok neki. És általában a rossz tulajdonság több, mint a jobb. És én mondom neked, nem igazán viselik ezt jól az emberek. Szerencsére a többség nem olyan hülye, hogy ilyet kérdezze tőlem. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!