Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Engem miert nem tud egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem miert nem tud egy pasi se értékelni?

Figyelt kérdés

Ket kapcsolatom volt, elég hosszú ideig tartottak, de mikor vege lett mindketten ugyanazt csináltak. Összejöttek mással, engem leraztak, meg csak egy napig se probalkoztak a 'visszaszerzessel'. (Jo tudom szakítás utan ez normális, de általában egy pasi azért pár napig szokott próbálkozni hátha)

Évek utan persze általában megpróbálnak visszajönni, de akkor meg mar en nem akarom.

Szoval ez mitől lehet? Lehet azért, mert szakítás utan en szoktam próbálkozni meg?

Véleményem szerint nincs velem baj, kicsit veszekedosebb típus vagyok, ez a legnagyobb problémám, de mar valtoztatok rajta. De amugy nagy szerelemek voltak, mindent beleadtam, amit csak tudtam, a legutóbbi exem pedig meg mindig nagyon szeretem.

2016. máj. 16. 08:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Álomvilágban élsz tündérvirágszál!

Ha egy kapcsolat vége, akkor vége! Mit kell ezen túl spirázni, hogy akkor azt várod, hogy még visszakönyörögjék magukat rögtön a szakítás után?

"de általában egy pasi azért pár napig szokott próbálkozni hátha" Normális vagy egyáltalán? Nem, nem szokott!!

Ha minden oké lett volna, nem lett volna vége!

Évekkel később meg mit tudom én, talán ők is képtelenek lezárni a múltat akárcsak te "a legutóbbi exem pedig meg mindig nagyon szeretem."

Zsák a foltját mindig megtalálja!

2016. máj. 16. 08:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
ui: kérdésedre válaszolva: ez nem az értékelésről szól, csak nem működik a kapcsolat, ennyi, ebbe nem kell még ezerféle dolgot beleképzelni.
2016. máj. 16. 08:15
 3/10 A kérdező kommentje:

Értelek.

Lehet azért gondolom igy, mert magamból indulok ki, es en meg szoktam próbálkozni. Hatha

2016. máj. 16. 08:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan hogy veszekedős típus. Veszekedések akkor vannak, ha nem illik össze két ember. Nagyon keveset tudsz még a személyiségekről.
2016. máj. 16. 09:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Próbálkozni meg Hátha...

Egy kapcsolat nem igazán erről szól.

Azért szakítasz hogy visszaszerezen? Általában ha egy kapcsolat nem működik lezárjuk. nem is tudom miért héne teperni meg hajtani a másk után ha nem megy és mint írtad ezek hosszútávú kapcsolatok. Lehet hogy enyi idő alatt kifort hogy látnak e jövőt ebben a kapcsolatban..

Amit nem értek az az hogy "Ket kapcsolatom volt"tehát az két ember "Évek utan persze általában megpróbálnak visszajönni"ez a két ember rohangál ki be az éleetedbe?

Ami a kérdést illeti nem tudnék válaszolni mert rólad a te tulajdonságaidról anyit tudtam meg hogy

1 szerelmes tudsz lenni

2 gyakran vitatkozol..(veszekedosebb típus )

Így nekéz megerősíteni benned a feminin énképedet.

2016. máj. 16. 10:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Ahoz hogy tudjuk hogy miért nem értékelnek, az értékeidről is tudnunk kéne..

Itt pedig csak azt írod le hogy szeretnéd ha valaki küzdene érted.

2016. máj. 16. 10:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen ez egy szép női álom, hogy a pasi majd küzdeni fog érte és így értékesnek hiheti magát valaki. Van rá példa, az biztos. De van olyan női ismerősöm is, aki fogja a fejét hogy mekkora gyerekek még az ilyen emberek. Tudod, alapból értékesnek kellene hinnie magát az embernek, de csak bizonyos keretek között, és nem kikényszeríteni vagy mástól elvárni hogy folyton emlékeztessenek rá. A veszekedés pedig nem minden kapcsolatban van jelen, ahogy azt sokan is írják. Az már szerintem azt jelenti, hogy 2 ember nagyon nem illik össze. Kisebb perpatvarok lehetnek de 1-2 nagy csata már egyértelmű hogy nem ők "a" nagy pár. És tovább is kell ilyenkor szerintem állni.
2016. máj. 16. 10:24
 8/10 anonim ***** válasza:

A kerdes: 2-es ala, mert eleg tucatkerdes

Az okfejtesed: 4-es, mert vannak meg opciok, h miert nem ertekelnek

Ertekelesem: Megajanlott 3-ast elfogadod tolem? Vagy javitani szeretnel kovetkezo kerdessel majd maskor? Nem tunsz butanak, lehet ebbol meg 4-es is, de sokat kell gyakorolni ezt meg. :)

2016. máj. 16. 10:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Én küzdöttem a volt barátnőmért hónapokig. Pont leszarta. Innentől nálam is ez a hozzáállás. Nem éri meg. Ha valakivel nem lehet megbeszélni valamit normálisan és szakítani akar akkor úgy jobb is. Menjen isten hírével. Nekem egy értelmes, okos, kedves lányra van szükségem akivel lehet beszélgetni is nem egy hárpiára.
2016. máj. 16. 13:08
 10/10 A kérdező kommentje:

Azért irtam ki a kérdést, mert a baratnoimtol nagyon gyakran hallgatom, hogy amikor szakítanak valakivel akkor a pasi hetekig, hónapokig fut utánuk, es folyton megkapom azt, hogy en biztos nem vagyok jo egy kapcsolatban, hogy egy férfi ennyire nem tud szeretni, hogy ne kapalozzon miután vege. Pedig nagyon nagy szerelem volt köztünk a volt barátommal. (Persze vege lett, mint általában mindennek, nem ez a lényeg)

Egyébként nem futkosott ki-be az életemben ez a ket ember, csupán az elso szerelmemmel nem jöttünk ossze, csak kavarni jártunk ossze, aztán évek múlva mar kapalozott utánam, miután hatrahagytam. A legutóbbi baratom viszont semmit nem csinált, közölte hogy az élet megy tovabb. Persze en meg mindig szeretem, remelem egyszer elmulik, mert az elso igazi kapcsolatom vele volt es nagyon sajnálom az egészet de mar nincs mit tenni sajnos

2016. máj. 16. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!