Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már elegem van abból hogy engem csak minden pasi csak
dobni tud, megakarok halni. Mit tegyek?
Miért nem veszed amolyan lazábban a dolgot? szerintem túlságosan rá vagy már görcsölve arra, h legyen valakid. Menj el úgy randira, h "Lesz ami lesz!". Ne éld bele semmibe se magad, ne kezdj fantáziálni utána, h kéz a kézben fogtok sétálni. Ha össze jön, akkor össze jön, ha nem hát nem. Vedd sportosan!
2016. ápr. 16. 08:39
2/14 A kérdező kommentje:
Hát jó, de azért már 25 évesen szeretném én is ha lenne valakim.
Oké,elhiszem! :) De nem vagy még kiöregedve a randizgatásokból. És amint látom tényleg elég görcsösen veszed, mert rögtön a 25 éveddel érveltél. Ezzel semmi rosszat nem akarok mondani, de lehetséges, h tényleg túlzottan rá vagy feszülve. Esetleg a pasik nem mondják, h miért utasítanak vissza? Ilyen indok?
2016. ápr. 16. 08:45
Hasonló a hasonlót vonzza. Zsák a foltját mindig megtalálja!
Elgondolkodtál már azon vajon, hogy miért akarnak téged dobni állandóan? Lehet, hogy benned van a hiba és nem a másikban.
Ahogy elnézem a mentalitásodat a kérdés és a szövegek alapján, elég sok baj van a belsőddel és a hozzáállásoddal egyaránt!
Egyetlen dolog állandó, a változás maga! Akkor gyerünk, és változtass!
2016. ápr. 16. 08:45
5/14 A kérdező kommentje:
Nem mondták meg, fogalmam sincs mi lehetett a probléma velem. Pedig senkire nem akaszkodtam rá.
Ne hisztizz!
Senki nem mondta, hogy a boldogság az alanyi jogon jár 25 éves korig...
Kicsit változtass a dolgaidon, ha máson nem a hozzáállásodon.
Ne foglalkoz a mindenkivel, akik elhagynak, hanem keresed meg az egyet, aki nem.
2016. ápr. 16. 09:03
semmit ne tegyél,válaszd ki a kriptádat és kész. ronda vagy?
2016. ápr. 16. 09:32
Ne hibáztasd magadat, sajnos a pasik gyengék, hogy megmondják mi a gond és inkább lelépnek szó nélkül.
Előtted az élet, kicsit egyedül is próbálj meg érvényesülni ne az legyen az életed értelme, hogy elmondhasd,jaj van pasim.
2016. ápr. 16. 09:49
Ilyenkor komolyan elgondolkodom, hogy a magadfajta lányoknak minden szembejövő hajjdejó pasi kell, csak hogy legyen, vagy az igazi? Mert ha mondjuk az igazi csak 10 év múlva jön, akkor mi van, addig megáll az élet? Megkeseredsz és megöngyilkolod magad, ő pedig meghal úgy, hogy meg se ismerhetett? Aztán megy a köpködés a magányos 35+ -os pasikra, szerintem az ő nagy Őjük is valaki ilyen volt, mint te.... De komolyan, hobbid nincs? Barátok? Háziállat? Növény? Munka? Rokonok?
2016. ápr. 16. 10:09
Itt vagyok én, én is így járok szóval üdv a klubban :D Csak én csávó vagyok ami még rosszabb.
Amúgy lehet ezt a teátrális drámajelleget kellene picit alacsonyabb fokozatra venni.
2016. ápr. 16. 11:50
Kapcsolódó kérdések: