Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már elegem van abból hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már elegem van abból hogy engem csak minden pasi csak dobni tud, megakarok halni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már találni sincs kedvem senkivel tudom hogy úgy is ugyanaz lenne az eredménye, egy pár randi után dobnak a fenébe.
2016. ápr. 16. 08:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

" az igazi csak 10 év múlva jön, akkor mi van, addig megáll az élet"

Remélem Te nem az a tipikus "17 éves kora óta kapcsolatban" személy vagy aki így könnyen osztja a szózatot. Amúgy meg ha nem 10 év múlva jön vele szembe hanem 50 év múlva akkor tessék csak egyedül megrohadni, se szerelem, se szeretet, se szex és mire találkoznak pont marad fél évük együtt úgy 75 éves korban a halál előtt?

2016. ápr. 16. 11:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Én 21 vagyok, 10 évig szerettem egy pasit, fél éve külön vagyunk, egy éve nem szeretem már, azóta sehol senki, most haljak meg én is vagy mi van? Senki mással nem volt soha semmi komoly, egy randi, és annak is a végét várták művigyorral, és az az egy sem volt az igazi, most essek kétségbe én is? Ugyan már! Csak sokkoltok engem az ilyen hülyeséggel. Akit nem érdeklek azért nem kár és kész, ennyi. Nem pazarlom az időt az ilyenekre, egy kósza gondolat erejéig sem, hogy mi lett volna, ha. Kínlódás lett volna. Most komolyan gondolod, hogy nekiállsz itt papolni nekem, hogy én is ríjak? Mert alanyi jogon jár egy kandúr? Ha ha! Van nekem életem, ha jön pasi, jön, ha megy, akkor megy. Kergetni kár, mert akkor csak menekülni fognak.

De ti nyugodtan tudjátok csak jobban, a ti életetek, kergessétek a hapsikat kétségbeesetten, mert nélkülük nem élet az élet, ha évekig nem jön, biz akkor meg kő hónni!!!

2016. ápr. 16. 13:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja és abból a 10-ből 5-6 év plátói volt, aztán mégis élek.
2016. ápr. 16. 14:16
 14/14 anonim ***** válasza:
már furcsálltam is, h 11 éves korod óta egy srác mellett kibírtad, de amúgy szimpi voltál, így kell hozzáállni a dolgokhoz a kérdezőnek is. :)
2016. ápr. 16. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!