Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mitől vonzóbb az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mitől vonzóbb az a pasi, aki nem foglalkozik veletek?

Figyelt kérdés
gyakran hallom ezt, sőt egy nőismerősöm mondta, hogy igy tartotta sakkban a volt pasija...
2016. ápr. 10. 12:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%

Közgazdaságtan

A nő célja a magasabb státuszú pasi elkapása, de mi a magasabb státusz indikátora? Hát az, hogy másnak is ő kell, vagyis a pasi válogathat. Aki válogathat, az flegma, nem fog egyes nőkért túl sokat odatenni, hisz van még bőven jelentkező, tehát az ilyen pasiért a nő már teperne.

2016. ápr. 10. 12:18
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
Emberi természet. Senkinek sem az a legértékesebb, amit hozzávágnak.
2016. ápr. 10. 12:50
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

Hát számomra soha nem volt vonzó egy olyan pasi, aki sz*arik a fejemre, szóval nem tudom.. Mindenestre érdekes, hogy valakinek valóban ez kéne.

22L

2016. ápr. 10. 12:51
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A napokban többször láttam hasonló témát. Most már engem is érdekelne hogy ennek ténylegesen van-e valóságalapja.
2016. ápr. 10. 12:55
 5/13 anonim ***** válasza:
42%
A lányok erre a kérdésre nem fognak egzakt választ adni, mert más az, amiről gondolkodnak, és más az, amit valójában akarnak. Ez utóbbi az emberré válásunk következtében hozott természetes ösztön, amely nem felel meg azoknak a gondolatoknak, amik valószínűleg a média hatására jelentek meg náluk.
2016. ápr. 10. 13:26
 6/13 anonim ***** válasza:

Egyszerű a válasz rá,egyik nő nemrég mondta nekem: kihívás.Bennük van kihívás,hogy megváltoztatják majd őket...(amit nyilván nem lehet).

24/F

2016. ápr. 10. 14:47
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem fordított esetben is igy van.

En nem abba a kategoriaba tartozom akit leszoktak sz.rni, ha lesz ilyen emberrel tapasztalatom magamat ismerve mondanám azt hogy ha leszar, hat szarjon engem se erdekel es ezzel csak elb..szta..

Viszont más csajoknal szerintem az lehet az indok hogy ez tetszhet nekik, hogy elhuzzak előttük a mezes madzagot, utána nem törődnek velük, más nőkkel jofejeskednek, es biztos beindít bennük valami versenyszellemet hogy mar pedig o lesz az a lany aki elcsavarja a fejet ennek a gyereknek, aki ennyire fuggetlennek mutatja magat mindenkitől.. Es teper a csaj:-) persze a fagyi visszanyalhat kesobb!

Viszont azt észrevettem hogy ha ismerkedtem, találkozgattam es nem ugy reagáltam vagy törödtem a dolgokkal, meg annál inkább jottek utanam.(nem mint egy kiskutya, normalisan erdeklodtek annál jobban)

2016. ápr. 10. 14:47
 8/13 anonim ***** válasza:
51%
A vadászösztön női megfelelője?
2016. ápr. 10. 14:56
 9/13 anonim ***** válasza:
68%
Komolyan nem értem mi a fenének kell lepontozni az embert, ha egyszer leírja a saját véleményét.. Szánalmas.
2016. ápr. 10. 15:15
 10/13 anonim ***** válasza:
51%

A való életben sem foglalkozok nagyon olyanokkal, akik le se szarnak.

De pl. itt gyakorin is volt már sok pasi, aki rám írt, beszélgettünk, aztán egyszer csak nem írt. Volt akire még egyszer ráírtam, hogy mi a helyzet, de nem válaszolt. És nem egy ilyen férfival beszélgettem itt.

Én nem fogok tovább erőlködni náluk, ha nem érdeklem, nem érdeklem, de akkor is meg lehetne írni, és nem csak eltűnni szó nélkül. Az én szememben nem lettek vonzóbbak attól, hogy rám se hederítenek.

2016. ápr. 10. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!