Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan lehet tudni, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy a pasi más nővel is foglalkozik rajtam kívül?

Figyelt kérdés
2015. dec. 26. 20:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Megerzes, gyanus kesesek, izgatott amikor elmegy toled, stb..
2015. dec. 26. 20:51
 2/24 anonim ***** válasza:
36%

Jöhetnek a lepontozások majd, de hagy adjam meg a leghasznosabb választ, amit kapni fogsz férfi szemszögből.

Sehonnan. Jelenleg van egy barátnőm (20), akivel együtt vagyok 1 éve. Van egy fő szeretőm (19), akivel együtt vagyok október vége óta. Van egy lány (18) a régi gimimből, akit december eleje óta kefélgetek rendszeresen, heti szinten. És van még ezen kívül egy másik lány (18), akivel három hete találkozgatok és a barátjának tekint, bár még nem feküdtünk le, de esélyesen erre is sor kerül a kövi egy-két hétben.

EGYIK LÁNY SEM TUD A TÖBBIRŐL EGYÁLTALÁN.

-Közös képeket nem rakunk ki facebookra egyikkel sem (azzal a kamu ürüggyel, hogy "nem szeretem a nyilvánosságot") és írni sem tud senki az adatlapomra. A kapcsolat sincs kijelezve.

-A telefonom mindig ki van kapcsolva, ha akármelyikkel is találkozom. Azzal az ürüggyel, hogy nagyon zavar mikor valaki telefonozni kezd más társaságában és azzal, hogy törődöm vele annyira, hogy nem akarom hogy bárki megzavarjon minket.

A kedvencem az volt, mikor közülük a 3 lánnyal 3 egymást követő napon feküdtem le.

Hozzátenném tényleg nem buta, hülye kur-.vákról van szó. 4-ből 3 egyetemista, egy pedig gimis és a négyből legalább három nagyon is intelligens lánynak tűnik. Ráadásul mindannyian komoly kapcsolatot szeretnének és a tartós kapcsolatok érdeklik őket. Magyarul átverhetőek az ilyen nők is.

23/F

2015. dec. 26. 20:53
 3/24 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon király vagy, taníts mester!!:D
2015. dec. 26. 21:00
 4/24 A kérdező kommentje:
2-es, ez tényleg nem semmi :O
2015. dec. 26. 21:03
 5/24 anonim ***** válasza:
88%
Hagyjátok már, a kettes még nőt se látott xd Akármelyik nő gyanakodni kezdene már a két leírt dolog miatt is. Facebookon nem akar lebukni, telefon gyakran van kikapcsolva. Nem létezik olyan, hogy három nőből egyiknek se gyanús a dolog :D
2015. dec. 26. 21:08
 6/24 A kérdező kommentje:

a facebook egyébként nekem is gyanús lenne, főleg annak a lánynak a helyében, aki egy év óta barátnő elvileg

de a telefon az nekem máshogy fura, olyankor, ha amint kikerülök a pasi látóköréből már telefonozik is, ha vége a randinak, akkor is abban a pillanatban elérhető lesz....

2015. dec. 26. 21:10
 7/24 anonim ***** válasza:
81%

1) Onnan, hogy pasi.

2) Figyelj a megérzéseidre.

3) Figyelj az intő jelekre: nem vállal nyilvánosan, nem mutat be a barátainak, a szüleinek, a közös ismerősök szerint is sok nőt hülyít, elfelejti, mikor találkoztatok először vagy mikor van a szülinapod, kikéri magának, ha megkérdezed, hogy mit csinált, hogy ne számoltasd el vagy nyilvánvalóan hazudik, túl jó partinak tűnik, stb.

2015. dec. 26. 21:17
 8/24 anonim ***** válasza:
59%

5: Még csak hét lánnyal voltam az életben, az tény, de ebből öt idén volt.

Miért gyanakodnának erre nők? "Nők"... 18-20 éves lányokról beszélünk, akiknek előttem 1-4 tartós kapcsolata volt és még sosem találkoztak olyan férfival (szerintem), aki átverte/át akarta volna verni őket.

Te nem ismersz olyan párokat, akik együtt vannak, de erről a facebookon semmi sem árulkodik? Hol élsz?

A telefonos dolgot pedig beveszik. Te ezeket próbáltad már, vagy csak bután, saját tapasztalat nélkül írod hogy "biztos nem veszik be"? Dehogynem.

Ráadásul a te fejedben lehet úgy él egy kapcsolat, hogy a felek sülve-főve együtt vannak. De képzeld a szeretőmmel (aki azt hiszi a barátja vagyok), csak heti kétszer találkozom és csak heti három-négy nap beszélek. A fő barátnőmmel találkozom három-négyszer egy héten és vele is kihagyok egy-két napot, amikor nem beszélünk. A 18 éves kis gimis meg aztán abszolút olyan, hogy ha heti egyszer találkozunk és heti két-háromszor ráírok, már elég neki (vele nem is egy városban élünk, mert ő a szülővárosomban van, én meg az egyetemvárosomban vagyok).

7:

Kedves 7-es. A családom és a barátaim fedeznek. Néhányuk rossz szájízzel (húgom, anyukám), mások simán (régi jó barátok), de mind fedeznek. Közös ismerőseink nincsenek egyikkel sem, hiszen mindet úgy ismertem meg, hogy megtetszettek és odamentem hozzájuk egyből beszélgetni.

2015. dec. 26. 21:37
 9/24 anonim ***** válasza:
43%

6:

Alapból nem vagyok telefonbuzzancs, mint 10-ből 8 15-30 éves ember. Elítélem, mikor valaki a buszon telefonozik, vagy iskolában szünetben, óra alatt, stb.

Facebookra most mentem fel 1,5 nap után megint és ez rendszeres sokszor. Hányok, amikor valaki állandóan a telefonján lóg (főleg a Messengeren).

Nyilvános helyen szinte már szégyellem magam, ha telefont húzok elő, mert undorítónak tartom, hogy az emberek nem egymásra figyelnek személyesen, hanem azokra bu-.zi kis készülékekre. Az életemben 2 telefonom volt eddig: 11-18 éves korom között egy nyomógombos, és 19-23 éves korom között egy okostelefon. Ami ha rajtam múlik még ugyanennyi ideig meglesz vagy amíg be nem döglik. (Ez azért most részben mellékes, de le kellett írnom, hogy jobban értsétek.)

Ez nem számító megfontolásból van így, hanem mert ilyen vagyok. Ez szerencsés, mert így a lányokat is már a kezdetektől arra szoktatom, hogy nem válaszolok azonnal nekik és sokszor nem vagyok elérhető sokáig. Magyarul az elejétől ilyennek mutatom be magam és ezért nem is gyanakodnak ilyenek miatt. Ne magatokból induljatok ki. Csak mert ti állandóan a telefonon lógtok vagy állandóan elérhetőek vagytok facebookon/Messengeren/telefonon, attól még léteznek emberek, akik nem ilyenek.

2015. dec. 26. 21:38
 10/24 anonim ***** válasza:
Minél több szereplőt vonsz be, annál nagyobb a valószínűsége, hogy lebuksz. Nekem is volt olyan udvarlóm, akinél a barátja szólt, hogy "nem vagyunk egymáshoz valók", amikor 1 percre kettesben hagyott minket. Röviden lezártam a kapcsolatot és nem hivatkoztam erre, tőlem nem tudta meg, hogy el lett árulva. Innentől a barátok és a család bemutatása igenis olyan tényező, amire szerintem érdemes figyelni.
2015. dec. 26. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!