Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan lehet tudni, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy a pasi más nővel is foglalkozik rajtam kívül?

Figyelt kérdés
2015. dec. 26. 20:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

10:

Ahhoz képest nálam eddig nem volt baj, pedig augusztus-szeptemberben is volt egy szeretőm, aki egy totál másik lány volt (nem a fenti 4 közül való).

A legjobb barátaim nekem már lassan évtizedes barátok, akikkel még a gimiből ismerjük egymást, lassan már 10 éve. És még úgy is jó barátok maradtunk, hogy manapság már majdnem annyi különböző városban élünk, ahányan vagyunk. Részükről árulásra nem számítok.

Anya vagy húgom húzzák a szájukat, de eddig mindig hazudtak értem, ha azt kellett tenni az érdekemben.

2015. dec. 26. 23:22
 12/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is kamuzik a kettes, ilyen nincs. A nők az ilyesmit rögtön kiszagolják. Plusz azt is lehet érezni, ha nincs szeretet, meg érzelem a kapcsolatban részedről.
2015. dec. 26. 23:44
 13/24 anonim ***** válasza:
43%

Megköszönném, ha elolvasnád a többi válaszom is.

Megint csak: ""Nők" kiszagolják"... Ja. A 18-20 éves "nők"... Akikben még annyi fa-.sz sem volt, hogy egy kézen többször is meg tudják számolni.

2015. dec. 27. 00:05
 14/24 anonim ***** válasza:
18-20 évesek ugyanúgy megérzik, pont ebből látszik, hogy kamu a sztorid, azt hiszed ezzel meg tudod magyarázni, pedig a 18-20 évesek is szagot fognak már kevesebbtől is. Esetleg valami kis buta abszolút tapasztalatlan 14-15 évest még be tudnál szédíteni így.
2015. dec. 27. 01:45
 15/24 anonim ***** válasza:
Hát megmondom őszintén ,ahogy haverokkal,beszélgettünk,jókat röhögtünk ránéztem erre a kérdésre és a 2.es válaszoló mintha egy az egyben a barátom lenne...de ő nem írhatta ki a kérdést mivel vele eggyütt ittam :D,Nos csajok/lányok/hölgyek jöhet a lepontozás de annyira naivak,hiszékenyek,befolyásolhatók vagytok ,hogy hiába képzelitek magatokat Columbo-nak soha nem fogtok rájönni ,hogy van e szeretője egy adott pasinak?!Ilyenkor jogosan vetődik fel a kérdés,hogy vajon miért?Megmondom miért,mert nem birtok ésszerüen,racionálisan gondolkodni ,lehet fujjogni,meg le idiótázni de ha földhöz veritek magatokat se fog ez megváltozni sajnos ezvan.Azért egy kicsit megpróbálok segiteni nektek!Ittvan a barátom,aki 1évvel idősebb tőlem,3 "nője" van,mivel Pesten dolgozik az eggyik a kollegája,akit meló után megdug és jön haza,emiatt van az hogy néha késik,bár olyan sokat nem, a másik csajt rajtam keresztül ismerte meg fősulis,orvosi szakon van azthiszem a Corvinus egyetemen de itt lakik a szomszéd faluban,őt akkor szokta kefélgetni mikor itthon van hazajön vidékre,és velünk eggyütt berúg :D,majd jön egy pillanat mikor még képbe van az italtól felhivja őt,vagy a csaj hivja fel őt,olyan jó 1-2órás beszélgetés kerekedik ki belőle,gondolom itt próbálja rábeszélni a dologra,majd mikor sikerül a csaj önként és dalolva eljön érte kocsival és megtörténik aminek meg kell történnie :D a 3.csaj-t azt egy buliban ismerte meg (ahol én voltam a sofőr...na haggyuk :D) ,amikor a csajnak még volt palija de ő rámozdult,és a csaj nem állt ellen,ő itt vidéken egy másik városba lakik 25km-re ahol lakunk,ha az orvosi csajszi épp Pesten van vagy nem ér rá,akkor hozzá szokott átruccani mikor itthon van pihenőn és őt nyomogatja mint a gép!Sajnos megpróbál minket hülyének nézni ami kicsit fáj,bár mivel már 20éve ismerem,ezért kiismerhető és tudom épp melyikkel van,ami a lényeges ez a 3nő eggyáltalán nem ismerik egymást (bár aki ittvan vidéken kettő az lehet,de nemtudnak egymásról),telefonja levan zárolva(ujjlenyomatos feloldás),senkinek nem mutatja meg a telóját még nekünk se,hivásait diszkréten intézi,üzeneteit a nők jelenlétében nem szokta intézni,vagy előtte vagy utána...úgyhogy élő példa ,igen lányok soha nem fogtok rájönni hogy van más konkurencia is amikor egy adott pasival vagytok kapcsolatban.Amit érdemes lenne figyelnetek,onnan lehet rájönni,hogy más nő is a képben van,hogy bizonyos időközönként eggyáltalán nem veszi fel a telefont amikor elérhető,telefonját nem mutatja meg,hivásait titkos módon intézi,ilyesmi....Szóval a Mission Impossible küldetés felvan nektek adva,innentől kezdve én azt mondom,hajrá!!!!
2015. dec. 27. 04:00
 16/24 anonim ***** válasza:
* mivel Pesten dolgozik az eggyik a kollegája az első nő,akit meló után megdug és jön haza,emiatt van az hogy néha késik,- ő az ország másik felében lakik ezt elfelejtettem leirni!
2015. dec. 27. 04:02
 17/24 A kérdező kommentje:
remek kilátások :D
2015. dec. 27. 09:21
 18/24 anonim ***** válasza:
Azert a te sztorid annyiban mas, hogy itt nem volt baratnő csak dugópajtik. 3 szeretőt egyszerre tartani lehetséges, kb 1-2 hónapig. Utána úgy is elkezd feltűnni, jön a kiábrándulás, stb.
2015. dec. 27. 10:03
 19/24 anonim ***** válasza:
Ez már 1éve így megy nem baj? :D túl sok amerikai filmet néztek gyerekek az a baj,nem minden derül ki ,és nem mindig lehet rá jönni az igazságra...ez a nagy betűs Élet ha valakinek nem tűnt volna fel....
2015. dec. 27. 12:58
 20/24 anonim ***** válasza:
En pont hogy az életböl indultam ki. Voltam 3. fél, viszonylag hamar lebukott a pasi, nekem köszönhetően (nem direkt!), én tudtam mi a szitu. Igaz nem a 18 éves korosztály vagyunk, és senki se volt sík hülye. Na jó talán a pasi.
2015. dec. 27. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!