Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert foglalkozik velem egy ilyen pasi? Lanyok, nok, ti adnatok neki eselyt? 22L
Megismerkedtem egy pasival, de azt vettem eszre, illetve rengeteg ember mondta (ferfiak is), hogy o a csajok kedvence. Es tenyleg igy van, nem csak a nokkel van jo viszonyban, hanem az osszes ferfivel. Magabiztos, jol kinezo, sarmos, magara sokat ado pasi.
Nem is ertem, hogy miert kellek neki, mivel munkajabol adodoan(ami imad csinalni) rengeteg ismerose van, nap mint nap jopar orara felmegy a helyi barba, mindenkivel beszel, ezert onnan is mindenkit ismer.
En nagyon ritkan jarok el barhova max pizzazni, vasarolni, ritkan diszkoba. Tehat nem vagyok egy nagy csavargos tipus. Lenne barmi eselyunk igy, vagy ne is eroltessem a dolgot?
Oszinten szolva szeretnek eljarni, csak az en barataim mind dolgoznak, es nincs napi szinten idejuk, viszont nem abba a barba szeretnek iszogatni, amibe o jar.( a nok pleytkasak, mindenki a masikat beszeli...).
Minden mas teren nagyon hasonlitunk. Magamrol annyit, hogy probalok mindig jol kinezni, viszont sokkal jobban nez ki tolem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!