Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan lehet tudni, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy a pasi más nővel is foglalkozik rajtam kívül?

Figyelt kérdés
2015. dec. 26. 20:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20:

Oké, hogy volt az életben EGY ilyen tapasztalatod, de nem ennyiből kell világra szóló következtetéseket levonni. Sőt, biztos hallottál már más olyan sztorikat is, amikor a férfi lebukott.

De tudod miért nem hallassz olyan sztorikat, ahol a férfi nem bukik le? Mert azok nem kerülnek nyilvánosságra és senki sem szerez róluk tudomást.

Most 81 éves nagypapám is aki 25 évesen nősült elmondta már pár éve, hogy rengeteg nővel megcsalta a mamámat az évtizedek alatt (hússzal biztos, egészen 50-55 éves koráig, amíg állt a farka és kívánta a szexet), voltak szeretői is néhány hónapos távokon. Mamám ezekből csak egyet tudott meg, de megbocsátott papának érte.

2015. dec. 27. 16:13
 22/24 A kérdező kommentje:
de ebben mi a jó?? pluszban izgat, hogy egyszerre ennyi vasat tartotok a tűzben vagy mi? egy nő miért nem tud elég lenni?
2015. dec. 27. 16:20
 23/24 anonim ***** válasza:
45%

A nők olyan szépek és kívánom őket. Ha tehetném, a világ összes nekem tetsző nőjét magamévá tenném és beléjük élveznék. Az egyik fekete hosszú hajú, hegyes orrú, kis mellű, 165 cm alacsony, nagyon vékony. Ő azért tetszik. A másik szőkésbarna hajú, 180 cm-es, átlagosan formás mellű, átlagos alkatú, görbésebb orrú de szép arcú. Hozzá azért vonzódom. A harmadik barna bőrű, csak 155 cm magas, sötétbarna hajú és kb semmi melle nincs, mellé gyönyörű puncival. Ezért szeretem a testét. Én 2 méteres srác vagyok és a magasságkülönbség miatt őt dugni kb olyan, mintha egy elefánt dugna egy kisegeret.

Szeretem hogy a nők ilyen különbözőek és nagyon szeretem kinyalni, szopatni és megdugni őket. Jó nézni őket, miközben élveznek. Jó fürdőzni abban, hogy mennyire vonzódnak hozzám és oda vannak értem. Jól nézek ki eléggé, de 20 éves koromig szűz voltam és nem voltam túl sikeres a nőknél. Van bennem egy kis szomorúság az elvesztegetett kamaszkorom miatt. Már 14-15 éves koromtól szerettem volna barátnőt és az a vicc, hogy kb. 1-2 évvel ezelőttig rá sem ismertem volna a mostani magamra, mert mindig is monogám voltam korábban és csak egy nagy szerelmet és barátnőt akartam. De mindig lekoptattak és sosem voltam sikeres. Talán ezért is kompenzálok, mert a legjobb barátaim közül sok, már 14-15 éves korától sikeres volt a nőknél, én pedig hiába voltam szerelmes jó párszor és próbálkoztam, nem volt semmi.

Lehet ez a mentalitás is belém ivódott: Mikor egy lányt akartam, akkor sosem volt senkim. Mióta több lányt akarok, azóta meg is kapok többet is. És emiatt azt hiszem, hogy nincs átmenet a kettő között. Tényleg nagy trauma volt 14-19 éves koromban, hogy életem legnagyobb szerelmeit sosem tudtam megkapni és nem is tetszettem nekik egyáltalán.

2015. dec. 27. 16:49
 24/24 anonim ***** válasza:

Nagymama lehet azert volt olyan megbocsajtó, mert papa meg közben felnevelt 1-2 kakukkfiokat :D

Na de viccet felreteve, amugy a nők sokkal ritkabban buknak le, valahogy jobban csinaljak vagy sunyibbak...ki ahogy akarja. Ezt csak azert mondom, hogy ne legyenek illuzioitok kedves ferfiak. Bar a kerdes tudom nem ez volt.

2015. dec. 27. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!