Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mitől vonzóbb az a pasi, aki nem foglalkozik veletek?
10-es
Én is beszélgettem itt már sok lánnyal, aztán azóta sem kerestük "egymást".
Nem arról van szó, hogy akartam volna tőlük valamit, de az én szemszögemből amit te mondasz az az, mintha nekem, egyes egyedül nekem volna kötelességem keresni őket.
Így gondolod valóban?
Nem úgy néz ki az egyenlőségesdi, hogy néha ő is megkérdezheti, hogy mi van velem?
Nem véled úgy, hogy ha folyton nekem kell minden alkalommal kezdeményezni, akkor úgy fog lejönni, hogy szarik rám és inkább hagynom kéne?
Amikor valakivel beszélgetsz, és mindketten érdeklődtök egymás felől, érdekel a másik, és te vagy utoljára, aki jó hosszú üzenetet írt, csomó kérdéssel a másikat illetően. Akkor te nem azt várod, hogy a másik válaszoljon rá?
Vagy még tovább kellett volna dobálóznom a levelekkel, hogy miért nem méltat válaszra? Már bocsánat, de minek? Ha eddig jól elbeszélgettünk, volt sok közös témánk, és ő egyik napról a másikra lehatározza, hogy mostantól nem válaszol az üzenetemre, akkor nem hiszem, hogy azzal volt baj, hogy "mindig csak ő kezdeményezett".
(#10 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!