Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi folyton azt kérdezi, hogy bejövök-e neki, az mit jelent? (van barátnője)?
Új helyen kezdtem el dolgozni másfél hónapja. Nagyon sokat beszélek az egyik sráccal, napi szinten facebookon.
Nagyon hasonlítunk egymáshoz, családi problémák, dolgok, amiket kedvelünk/szeretünk, minden.
Van barátnője, több, mint 1,5-2 éve.
Amikor print screenelt, akkor láttam a facebook chat ablakát: a chat ugye azokat írja ki jobb oldalt (5 db ember) akikkel a legtöbbet beszél: 2 haverja volt ott, + a barátnője + még 1 csaj haverja + én.
Poénkodunk, egymást hecceljük (melóban is)
meg komolyabb dolgokról is beszélünk (családi gondok kinél mi van ) a barétnőjéről nem mesél viszont azt amolyan magánügynek tekinti. Családiról pl. beszél.
A barátnőjével gyakran veszekszik, igazából olyanok, mint egy házaspár: folyton összekapnak valamin, másnap meg kibékülnek vagy még aznap este. Ilyen "kicsi"szakításokat is csinálnak/csináltak többször is, hogy nem pl. 3 hónapra de rövid ideig szakítottak... volt hogy csak 1-2 nap.
Viszont folyton kérdezgeti, hogy bejövök-e neki, meg hogy milyen típusú srácok az eseteim, meg ehhez hasonlók.
Ha 1-2szer megkérdezi azt mondom oké, de az utóbbi 2-3 napban folyton előjön ezzel a témával... 7-8szor is megkérdezi akár, ez most mit jelent? Ha van barátnője miért csinálja? 26 éves lesz, bár sokszor eléggé tinigondolkozása van.. én 23 leszek.
szinte olyan mint ey 16-18 éves srác sokszor :D ugyanakkor nagyon okos, egyetemet végzett és érett - más szemszögből.
Mit jelent ez?
-be akar vonni harmadiknak
-egojàt növeli
-biztosra megy ha bejön neked lecserélné a pàrjàt
-adja alàd a lovat ha kiteszik te ott leszel tartaléknak.
...nem lehet őket megfejteni de jobb kimaradni belőle..ne ràd haragudjon a csaja ha elhagyja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!