Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért jön be a többségnek jobban az 1. hez hasonló stílusú lány, mint a kettes? (képek lenn) persze tisztelet a kivételnek
Elmondom miért.
Az első lányra lehet azt mondani, hogy pitsás. Lehet, hogy az is, kitudja. Viszont ha ránézel akkor úgy kellemes érzés fog el. Szép nő, akkor is az lenne, ha nem lenne rajta ennyi smink. Látszik, hogy sportol, törődik magával, normálisan kajál, emellett nőies.
A második lány is tök szép lenne, de nem az. Raszta, csöves vonalat képviseli. Ha elsőre ránézek az jön le róla, hogy drogos alkesz, hippi lány.
A két életforma közül az első sokkal inkább bejön, mivel én is sportos vagyok, az alkoholt meg egyéb tudatmódosító szereket óriási ívben kerülöm. Azt meg ugye tudjunk, hogy a kinézetünk az életmódunk visszatükröződése. Szóval igen, nekem sokkal jobban bejön az első lány.
Bocsánat, hogy írok, nem férfi vagyok, de ha az lennék, akkor 2. ezerszer jobban tetszene. :D Nem tudom, ez lehet, hogy megint a személyes hülyeségem, de mindig a különlegesebb, különc emberek vonzottak, nem a tömeg, ha lehet így fogalmazni. Bár, a raszta lányka életstílusa nagyban különbözhet az enyémtől. Mondjuk az 1. is távol áll tőlem eléggé.
Egyébként kíváncsi lennék, hogy rá mit mondanak a férfiak: [link]
Legszebb nő a világon, egyszerűen... úristen. *-*
Na jó, befejeztem, nem szeretem a nőket! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!