Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibeszélte a barátainak az együttlétünket?
Egy ideje a szakításon gondolkodom mivel a párom egyáltalán nem tisztel, azon a téren, hogy kibeszélte a szexuális együttlétünket.
A munkatársai a múltkor rám mutogattal...hogy ő az jót nevettek rajtam... a barátainak is mindent elmondott...0
Mivel nekem párom az első, az első alkalmunkat is elmondta nekik.
Egy éve vagyunk együtt és nagyon sokat vártam arra, hogy valakivel úgy is együtt legyek.
Párommal is 8 hónapig vártunk...
Úgy érzem ha most ilyen később is bármit elmondhat másoknak.
Igaz szeretem de lehet szakítanom kellene.
Vagy járna neki még egy esély?
21L
te nem mondtál erről semmit senkinek?
egyébként én értem, hogy rosszul esik, de hogy mit, vagy milyen hangnemben/stílusban mondta az nem elhanyagolható.
ha csak szimplán elmondta...hát szerintem nekem az összes, (3,a harmadik most is tart) megosztott ezt azt a barátaival.sőt,teljesen biztos.
azt azért ne hidd, hogyha mással jössz össze, ő semmit sem mond majd el. erre kicsi az esély.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!