Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem magam ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam ennyire egyedül?

Figyelt kérdés
Lenne lehetőségem kapcsolatra, ha akarnék válogatni tudnéka jelentkezők közül, mégis magányosnak érzem magam, mintha nem lenne senki, aki boldoggá tudja tenni. Nem azért, mert túl válogatós vagyok, csak mindig mikor valakivel alakulni kezd, jöm egy érzés, hogy nem ő az igazi, nem vele kellene lennem és ez fárasztó, nem tudom mit csináljak. Ez ilyen önkéntes magány kb.,pedig utálom, nem akarok egyedül lenni, szerelmet akarok de az nem jön
2017. okt. 25. 22:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

A "bárki gyühet jólesz az"-felfogás nem jobb, mint a kérdező rinyálása.

2017. okt. 25. 23:15
 12/21 anonim ***** válasza:
Igazából ebből a két hozzászólásából is tükrözi az intelligencia szintjét de nem vártam tőle sokat. Viszont el kell, hogy keserítselek de nem állok le vitatkozni veled mert nagyon lent vagy még felebarátom és ahhoz, hogy a szintemre felérj még kell tekerned egy pár évet. Szóval visszavonom azt a kijelentésemet, hogy nyugodtan szólj hozzám. Inkább ne, köszönöm.
2017. okt. 25. 23:20
 13/21 anonim ***** válasza:
Nálam se működik a kimondott párkeresési célú ismerkedés, olyankor hamar kiábrándulok. De mivel nem érzem magam magányosnak ez annyira nem is zavar, már megkedveltem valakit, akit ismerek, akkor nincs ilyen gond.
2017. okt. 25. 23:26
 14/21 anonim ***** válasza:
De akjor 2 év mulva szólhatok?
2017. okt. 25. 23:31
 15/21 anonim ***** válasza:
33%

Úristen, fiúk és csodálkoztok, hogy nincsen senkitek, itt fröcsögtök, még az sem derült ki, hogy nő e a kérdező, de már lincselnétek. Önkritika, azt kéne gyakorolni nektek.

Mint valami komédia, csak az ember kínjában röhög.

2017. okt. 25. 23:51
 16/21 anonim ***** válasza:
VIII.Edgar Vinegar Rád nem értettem.
2017. okt. 25. 23:52
 17/21 mikeXxX ***** válasza:
Én nem tudom hogy nő vagy vagy férfi bár nem is érdekel a válasz miatt viszont aki a saját boldogságát nem találja az más emberét se csessze el így jó ez neked maradj csak egyedül .
2017. okt. 26. 10:06
 18/21 A kérdező kommentje:

Úgy látom egy kis felvilágosítás szükséges. Nő vagyok, volt egy párom, aki vert, a szüzességem sem önként vesztettem el, egy későbbi párom egy balesetben megsebesült és elhagyott, mondván nem akar a terhemre lenni, ne ápolgassam egész életemben. Azóta nem találok olyat, aki boldoggá tudna tenni, nem azért mert olyan válogatós lennék, hanem mert nem érzem velük jól magam. Volt már minden, gazdag-szegény, jóképű, meg nem annyira jóképű, ezek soha nem érdekeltek, aki balesetet szenvedett, ő is szegény volt és nem volt a tipikus pasi ideál, de szerettem.

Szerintem én normálisan kérdeztem, nem értem, miért kell egyből támadni. Mellesleg szerintem az nem jobb mentalitás az enyémnél, hogy "ha már válogatni tudok akkor válasszak is egyet, 'há jó lesz az". Nem, nem lesz jó. Nem akarok olyannal lenni, aki mellett nem lennék boldog, és ha például igent mondanék valakinek, aki szerelmes belém, de én nem vagyok belé, idővel úgyis elhagynám mert nem érezném jól magam, és ezzel csak nagyobb fájdalmat okoznék, mintha nem jönnék össze vele. Olyasmit miért tegyek, ami senkinek nem lenne jó?

2017. okt. 26. 17:43
 19/21 anonim ***** válasza:
Ahogy írod, eddig minden féléből jó volt valaki. Most akkor, hogy lehet, hogy nem?
2017. okt. 26. 19:14
 20/21 mikeXxX ***** válasza:
Tulajdonképp annak ellenére hogy most többet tudok és sajnállak a történtek miatt a véleményem most sem változott amíg nem találod a saját boldogságot addig mást se keress . Ezen mi a támadó ?
2017. okt. 26. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!