Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akik egyedül öregedtek meg?

Figyelt kérdés

Harmincas, negyvenes, ötvenes éveikben járó felhasználók, akiknek soha nem volt senkijük, vagy már jó ideje egyedül vannak. Sokan mondják, hogy mindenki talál párt idővel, vagy hogy "ha nagyon akarsz, úgyis találsz valakit", de én pesszimista vagyok ezen a téren.

29/F

2017. okt. 24. 22:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

Férfiként elég könnyű összehozni, főleg, ha töketlen vagy.

Már mint az életet társ nélkül.

2017. okt. 24. 22:53
 2/14 anonim ***** válasza:
46%

Nekem soha nem volt barátnőm, senkim nem volt

30/F

2017. okt. 24. 22:57
 3/14 anonim ***** válasza:
Igen. Még soha nem volt senkim. A megöregedést kicsit túlzásnak érzem, még nem vagyok öreg, csak már kinőttem a korból. 27/F
2017. okt. 24. 23:24
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

sokan meghalnak úgy öregen, hogy nem találtak senkit

azt, hogy úgyis találsz valakit, azért mondják, hogy ne add fel

2017. okt. 24. 23:46
 5/14 A kérdező kommentje:
De akkor ez egy hazug vigasz, nem?
2017. okt. 24. 23:49
 6/14 anonim ***** válasza:
de
2017. okt. 25. 01:01
 7/14 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező, második hozzászóló, harmadik hozzászóló, ahelyett, hogy itt szomorkodnátok, inkább ismerkedni kellene, kimozdulni, élni. Ha nem is tesztek semmit, persze, hogy nem lesz senki. Olyan NINCS, hogy az összes lehetséges nő visszautasít valakit...valószínűleg rossz körökben, vagy sehol sem próbálkoztok. Nem szabad feladni ilyen fiatalon, hajrá!
2017. okt. 25. 08:55
 8/14 anonim ***** válasza:
#7, #3-as vagyok. Van aki ért valamihez, van aki nem. Van aki képes felépíteni egy házat, van aki a legjobb mester tanítása ellenére sem, mert folyton ledőlnek a falak. Ilyen vagyok én meg az ismerkedés. Mondhat nekem bárki bármit, képtelen vagyok rá. Hiába tetszik valaki, képtelen vagyok megszólítani, képtelen vagyok bármit tenni az ügy érdekében. A neten tudok kezdeményezni, csak folyton falakba ütközöm (nem ír vissza, visszaír, de amint képt lát, eltűnik stb.). Reménytelen eset vagyok. Szoktam még egy ide vonatkozó videót is linkelni, ez elmond mindent: https://www.youtube.com/watch?v=--uJByU9xHs
2017. okt. 25. 13:27
 9/14 A kérdező kommentje:
Én tisztában vagyok azzal, hogy mennyit érek. Számtalan jó tulajdonságom van. De mindig mindenki visszautasít, akinek eddig kellettem volna, az vagy ronda volt, vagy debella vagy rokkant.
2017. okt. 25. 17:47
 10/14 anonim ***** válasza:

#8, #7 vagyok :D

Azért nem hinném, hogy olyan vészes lenne nálad a helyzet, mint az általad linkelt videó részletben, mert az extrém túlzás, de mindenesetre szereztél nekem egy vidám percet, köszi :D

2017. okt. 25. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!