Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyankor mi van ha valaki azt szokja meg hogy egyedül van, párkapcsolat nélkül és már ezt érzi normálisnak?
Egy barátnőmnek mondható lány volt az életemben eddig, szűk fél évig, de az is párkapcsolat volt.
Ezen kívül volt pár kaland még (egynaposak), de ennyi.
Gyakorlatilag nekem már az lett a normális hogy egyedül vagyok.
De ilyenkor mi van?
Szabályosan rettegek egyébként egy párkapcsolattól, hogy az mégis milyen lehet, meg mindenféle összezördülések meg a többi...
Másrészről azért néha érzem hogy éhezném én a szeretetet és a törődést, a meleg ölelést, ahogy egy nő karjai ráolvadnának a testemre ahogy átfon velük, meg úgy ölelkezni hogy szinte a testemben érezzem a szíve lüktetését...ilyenkor elkap a mélyromantika és ábrándozom...
Lehet örökre magányos maradok, majd kiégett, savanyú alakká válok idővel?
F/26
Nem hiszem. Ha a saját példámból indulok ki, akkor nem, nem leszel savanyú. Én sem vagyok az, de én tudom, hogy nekem nem való párkapcsolat. Nem csalódás meg semmi, csak egyszerűen nem vonzott az egész.
Amit leírtál, az nekem olyan... nem tudom. Mások csinálják, csak nekem ne kelljen.
Szerintem nem. Nem kell állandóan non stop párkapcsolatban lenni csak, hogy ne legyél egyedül.
Ilyenkor szokott az lenni, hogy ismerkedsz, éled az életed majd jön valaki aki annyira egyben lesz minden tekintetben és vice versa, hogy összejöttök úgy, hogy észre sem veszed mert azt veszed észre, hogy igazából már mindenből ő élvezi a prioritást feléd és ez nem zavar.
Hasonlóan érzek én is, 16 éves korom óta egyedül élek, 2 éve már anyagilag is teljesen önallósultam. Nem tudom, hogy tudnám megszokni egy másik ember állandó társaságát. Most, ha nem akarok nem főzök, nem rakom el a kimosott ruhákat stb. De ha belegondolok a kapcsolattal járó pozitív dolgokba, annyira nem nagy áldozat "feladni" az önállóságot.
Egyedül nem maradsz emiatt, maximum nagyon nehéz lesz alkalmazkodni.
Inkább azon agyalj, miért nem jött össze eddig a komolyabb kapcsolat, és próbálj tenni érte. :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!