Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem magam ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam ennyire egyedül?

Figyelt kérdés
Lenne lehetőségem kapcsolatra, ha akarnék válogatni tudnéka jelentkezők közül, mégis magányosnak érzem magam, mintha nem lenne senki, aki boldoggá tudja tenni. Nem azért, mert túl válogatós vagyok, csak mindig mikor valakivel alakulni kezd, jöm egy érzés, hogy nem ő az igazi, nem vele kellene lennem és ez fárasztó, nem tudom mit csináljak. Ez ilyen önkéntes magány kb.,pedig utálom, nem akarok egyedül lenni, szerelmet akarok de az nem jön
2017. okt. 25. 22:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
ez van. majd ha jön egy olyan nő aki tényleg megmozgat, máshogy fogod érezni
2017. okt. 25. 22:43
 2/21 anonim ***** válasza:
Sajnálom én24f vagyok ugyanigy voltam mindig
2017. okt. 25. 22:47
 3/21 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem nő a kérdező. Ők tudnak ilyen szinten válogatni.
2017. okt. 25. 22:47
 4/21 anonim ***** válasza:
5%
Nyilván nő. Még a végén megsajnálom szegényt. Bezzeg ha privátot írnék neki, nyilván nem válaszolna. Szegényke.
2017. okt. 25. 22:54
 5/21 anonim ***** válasza:
Én is magányos vagyok, de én a szociális fóbia miatt az is maradok valószínűleg. Hát ez van...
2017. okt. 25. 22:56
 6/21 anonim ***** válasza:
6%
Jajj te szegény, ilyen nehéz helyzetbe hoz az élet nő létedre, hogy még válogatásra is van lehetőséged? Nagyon sajnállak komolyan, bár nekem lennének ilyen problémáim. Én egy nőnek is örülnék nem, hogy még válogatnék köztük. Térj észhez anyukám. Ha pedig egyedül akarsz maradni akkor maradj egyedül de ne sírj, hogy elutasítod a lehetőségeket mert defektes vagy.
2017. okt. 25. 23:00
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
6 os mit hisztizel menjél aztán gyurjál vagy dolgozz az hogy gyakran kérdezel egész nap nem segít
2017. okt. 25. 23:02
 8/21 anonim ***** válasza:
38%
Lefordítom : csapja nekem pár férfi, de egyik se elég jóképű és/vagy pénzes úgyhogy még várok a megfelelőre.
2017. okt. 25. 23:04
 9/21 anonim ***** válasza:
Valószínűleg összekeversz valakivel kedves 7-es felebarátom, gondolom sok a 65%-os válaszoló mert sokan nem bírják az igazságot. :) Én sosem kérdezek csak válaszolok, de ha már így felhoztad, járok edzeni és dolgozom is szóval köszönöm megvagyok bár mint mondtam, szerintem te keversz valakivel. A hisztizés meg maximum a kérdezőben merül ki, én leírtam, hogy egy nőnek is tudnék örülni, nem válogatnék. Ha ez neked hisztizésnek minősül akkor igen komoly értelmezési problémáid vannak. De nyugodtan szólj hozzám ha szeretnél még beszélgetni.
2017. okt. 25. 23:11
 10/21 anonim ***** válasza:
Marádjâl már 9 es hirtelen ennyi jutott eszembe meg az hogy hisztis vagy
2017. okt. 25. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!