Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti hogy jártok bulizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy jártok bulizni? Egyedül, barátnővel/ barárátnőkkel, pasiddal, vegyestársasággal? Van olyan aki egyedül megy?

Figyelt kérdés
2017. okt. 25. 06:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Régen barátnőkkel jártam, most úgy "vegyes társasággal", hogy én vagyok az egyetlen lány + a párom + a haverjaink. Voltunk már a párommal ketten is. Egyedül akkor se mennék, ha ütnének :D
2017. okt. 25. 07:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Régebben barátokkal mentünk. Amióta kapcsolatban vagyok (Úristen, 12 éve), azóta a párommal és barátokkal megyünk.
2017. okt. 25. 10:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Régebben barátnőkkel jartam.

Mostanaban a barátommal járunk, de inkább billiárd, pub ilyesmi. Ritkán, én is inkább gubbasztós, gépes típus vagyok. Nem vonz sem a tömeg sem a pia. Így a szórakozóhelyek történéseinek 80%-a már ki is esett.

2017. okt. 25. 10:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Vegyesen, mivel a barataimat nem az alapjan valogatom, hogy milyen nemuek. Meg ugye elobb-utobb hozza mindenki a parjat is magaval. Neha szoktunk csak csajos bulit tartani, amikor valamit ki akarunk targyalni 4-6 szem kozt, amit a fiuk mondjuk nem szeretnek annyira hallani, vagy egyszeruen csak nem tartozik rajuk. De amugy igy elvagyunk teljesen vegyesen. Egyedul nem megyek, szeretnek meg elni meg a nemi eroszakot is meguszni. Lanykent egyedul eleg veszelyes lehet.
2017. okt. 25. 10:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Mostanában nem járok, de régen barátnőkkel mentem a legszívesebben. Azt is 2 max 3asával jó. Utána felváltotta a vegyestársaság azt kevésbé élveztem.

Legeslegutoljára egyedül voltam bulizni.

Úgy csináltam, mintha kerestem volna valakit, szerencsére kb 5 perc alatt találtam egy normális pasit, aki jó társaság volt.

2017. okt. 25. 12:57
 6/6 Sunshinedoll ***** válasza:

Fiú társasággal, pasival, ritkábban barátnőkkel.

Egyedül csak egyetemi buliba szoktam menni (de azt is csak ritkán), ahol tudom, hogy úgyis összefutok ismerőssel.

2017. okt. 25. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!