Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan pasik akik itt panaszkod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan pasik akik itt panaszkodnak az alacsonyságuk miatt, azoknak az apukája is alacsony?

Figyelt kérdés
2017. okt. 25. 00:23
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Ennyire mindenki rá van buzulva erre a magasság témára :D Mint ha érne bármit is. Egyik ember ilyen másik olyan, van aki magas, van akinek kicsi a farka, stb... Nem értettem soha azokat a férfiakat akik a magasságuk miatt szoronganak. Szerintem a magyar nők átlagba elég alacsonyak ahhoz, hogy mindenki találjon számára megfelelőt.
2020. máj. 17. 01:21
 32/42 anonim ***** válasza:
47%
27, micsoda öröm, hogy észhez tértél végre! Már kezdtünk aggódni, hogy nem fogsz ...
2020. máj. 17. 01:23
 33/42 anonim ***** válasza:
Komolyan, imádom némelyik férfinak a gondolatmenetet XD kV 1 éve még az volt a nagy téma h kicsi a farkuk, mert nem éri el a 30 centit. Oké, évek hosszú munkája után sikerült velük megertetni h meg véletlenül sem a hossz számít sok esetben, hanem a vastagság. Erre most sorra áll elő mindenki a magasság témával, hát őrület XD de mind a két téma olyan, amin nem lehet változtatni. Lehet azért találnak mindig ilyen velük született dolgokat kifogaskent, mert ha leirnak h azért nincs nojuk, mert nem tudják megelni a szerelmet v megfelelően kifejezni az érzelmeiket v bmi, akkor mindenki azt mondaná h változtass ezen. Vegulis... A farok keretén, meg a magassagon tényleg nem lehet változtatni, szal csak a csúnya gonosz r1b1kkel téli rideg világ marad, amiben ok a szerencsétlenek.
2020. máj. 18. 11:41
 34/42 anonim ***** válasza:

#31, igazad van, és többet mondok: nem ritka, hogy a nő a magasabb. Ugyanis, bár az igaz, hogy a nőnek kell az, hogy felnézzen a pasira, de ez sokszor átvitt értelemben igaz. Az okosabb, úgyesebb, sikeresebb férfi vonzó, esetenként akkor is, ha centiben mérve kisebb.

Ne kérdezd meg, honnan tudom ilyen biztosan. 164 centi vagyok. ;)

2020. máj. 19. 21:08
 35/42 anonim ***** válasza:

Apám 192 cm, egyik bátyám 188 cm, másik 190 cm, Anyám 168 cm, én (férfi) 170 cm. Apám szülei 194 és 186 cm magasak. Anyám szülei 174 és 160 cm magasak.

A két bátyám Apánk vonalára ütött, én Anyánkéra sajnos. Visszatérő visszautasítási indok, hogy a magas pasik jönnek be nekik. Még haver csajok is mondják, hogy nőhetnék még egy kicsit és akkor jó pasi lennék (28 évesen már nem fogok)

2020. jún. 3. 12:59
 36/42 anonim válasza:
Apum alacsony én magas. Nekem nagyapám volt magas szóval igen genetika de akár dédszülőig is visszamehet ez a magasság téma.
2020. jún. 3. 13:46
 37/42 anonim ***** válasza:
31-es: Te is rá lennél buzulva, ha te járnál úgy, hogy közel 30 éves korodig 3 olyan lánnyal is összehoz az élet, akik 175,179 és 183 magasak és mindegyikkel annyira összepasszoltok belsőleg, hogy tökéletes kapcsolatotok lehetne és emiatt nem jön össze, az alacsonyabb lányoknak meg vagy nem jössz be, vagy van nekik több száz udvarlójuk és kavarnak össze-vissza, akkor te is elkeserednél, hogy egyetlen megváltoztathatatlan tulajdonságod miatt (amiről nem tehetsz) nem találod meg a boldogságot.
2020. jún. 3. 17:53
 38/42 anonim ***** válasza:

#37, azok a 175-183 centis lányok is tudtak arról, hogy olyan jól összepasszolnátok lelkileg? Mert nekem van tapasztalatom: sokkal több vagyok, mint 30, de sokkal kevesebb, mint 175, és sohasem volt olyan nőm, aki ne lett volna magasabb nálam egy-két, de akár 8 centivel is. Nem mondom, hogy hamar, de végül rájöttem, hogy azoknál a nőknél, akik belsőleg is vonzóak a számomra, nagyon is érdemes próbálkozni. Ugyan nagyon igaz, hogy fontos a nőknek, hogy fölnézhessenek a férfira, de nem föltétlenül fizikailag, a szellemi tulajdonságok éppolyan fontosak, ha nem fontosabbak.

A legrosszabb, amit tehetsz, hogy belemerülsz az önsajnálatba amiatt, amin nem lehet változtatni, ahelyett, hogy fittyet hánynál a komplexusodra, és bátran kezdeményeznél annál, aki vonz téged.

2020. jún. 5. 06:09
 39/42 anonim ***** válasza:

"mondjuk a kőkemény konzervatív 90-es évek elején)"

Jesszus, ezt a vadbaromsagot honnan szeded?

2020. jún. 29. 08:09
 40/42 anonim ***** válasza:

"mondjuk a kőkemény konzervatív 90-es évek elején"

Hát ezen én is felröhögtem :) Szóval ilyen, amikor mar felnőtt egy új generació, akik azt hiszik, születésükkor ért véget a sötét középkor. Még jó, hogy itt vagytok nekünk, fiatalok, fényt és szabadságot hozva ebbe a konzervatív, begyöpösödött világba :)

2020. jún. 29. 11:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!