Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan pasik akik itt panaszkodnak az alacsonyságuk miatt, azoknak az apukája is alacsony?
#31, igazad van, és többet mondok: nem ritka, hogy a nő a magasabb. Ugyanis, bár az igaz, hogy a nőnek kell az, hogy felnézzen a pasira, de ez sokszor átvitt értelemben igaz. Az okosabb, úgyesebb, sikeresebb férfi vonzó, esetenként akkor is, ha centiben mérve kisebb.
Ne kérdezd meg, honnan tudom ilyen biztosan. 164 centi vagyok. ;)
Apám 192 cm, egyik bátyám 188 cm, másik 190 cm, Anyám 168 cm, én (férfi) 170 cm. Apám szülei 194 és 186 cm magasak. Anyám szülei 174 és 160 cm magasak.
A két bátyám Apánk vonalára ütött, én Anyánkéra sajnos. Visszatérő visszautasítási indok, hogy a magas pasik jönnek be nekik. Még haver csajok is mondják, hogy nőhetnék még egy kicsit és akkor jó pasi lennék (28 évesen már nem fogok)
#37, azok a 175-183 centis lányok is tudtak arról, hogy olyan jól összepasszolnátok lelkileg? Mert nekem van tapasztalatom: sokkal több vagyok, mint 30, de sokkal kevesebb, mint 175, és sohasem volt olyan nőm, aki ne lett volna magasabb nálam egy-két, de akár 8 centivel is. Nem mondom, hogy hamar, de végül rájöttem, hogy azoknál a nőknél, akik belsőleg is vonzóak a számomra, nagyon is érdemes próbálkozni. Ugyan nagyon igaz, hogy fontos a nőknek, hogy fölnézhessenek a férfira, de nem föltétlenül fizikailag, a szellemi tulajdonságok éppolyan fontosak, ha nem fontosabbak.
A legrosszabb, amit tehetsz, hogy belemerülsz az önsajnálatba amiatt, amin nem lehet változtatni, ahelyett, hogy fittyet hánynál a komplexusodra, és bátran kezdeményeznél annál, aki vonz téged.
"mondjuk a kőkemény konzervatív 90-es évek elején)"
Jesszus, ezt a vadbaromsagot honnan szeded?
"mondjuk a kőkemény konzervatív 90-es évek elején"
Hát ezen én is felröhögtem :) Szóval ilyen, amikor mar felnőtt egy új generació, akik azt hiszik, születésükkor ért véget a sötét középkor. Még jó, hogy itt vagytok nekünk, fiatalok, fényt és szabadságot hozva ebbe a konzervatív, begyöpösödött világba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!