Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan pasik akik itt panaszkodnak az alacsonyságuk miatt, azoknak az apukája is alacsony?
#11: És szerinted hol tudok toborozni ilyen nőket? :D
Főleg, hogy egyetemistaként meg miből tartsam el őt a gyerekével?
Miért pont az apukája? :D
A párom 168 cm (én 170). Az apja elég magas, szerintem 180 körül, az anyukája viszont pici (sacc 160, de inkább kevesebb).
Amíg nem nyavalyog valaki a magassága miatt, addig semmi baj nincs vele. Egyébként párom exe is elég jó nő, ő kb 175 cm lehet. Meg a páromnak még egy elég csinos kis pocakja is van, szóval amellett, hogy alacsony még nincs is adonisz teste. Mégis van egy nagyszerű párkapcsolata mert értelmes és jó ember.
Úgyhogy szerintem az alacsonyságra fogni azt, hogy nincs barátnőd... nem túl nagy iq-ra vall.
Én 168 vagyok, apám 186 körül, anyukám 158 körül.
Ha meglátok egy szép magas nőt néha belegondolok milyen jó lenne 180-nak lenni, de soha nem panaszkodtam. 31/F
Azert érdekes, mert például nekem apám
170-175 körül van, en, a lánya magasabb vagyok nála, megis megismerkedett anyukámmal, Sot miután elváltak is folyton uj nője volt. Illetve a srác aki nemrég megtetszett nekem (bár van barátnője úgyhogy tabu) is egymagas velem, talán pár centivel magasabb mint en (en 172 körül vagyok). Úgyhogy számomra ez nem mérvadó hogy ki mennyire magas, bár az tény, hogy nálam alacsonyabb pasit ezért nem szeretnek, de anno tetszett egy srác aki amugy alacsonyabb volt nálam.. úgyhogy számomra ez nem mérvadó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!