Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan pasik akik itt panaszkodnak az alacsonyságuk miatt, azoknak az apukája is alacsony?
165 vagyok, apám pár centivel magasabb volt nálam, anyám meg 155. Kb 16-17 éves koromban ébredtem rá, hogy a lányok magasabb fiúkra vágynak, és az egész kamasz- és kora ifjúkorom azzal telt, hogy magamban siránkoztam emiatt, és nem is jöttem össze senkivel.
Magam se tudom, hogyan múlt el, de észrevettem, hogy ha nem törődöm az esélytelenségemmel, akkor vannak lányok, akiket kevéssé érdekel, hogy alacsony vagyok. Volt olyan, aki egy idő múlva a filmszínészek között is azt kezdte nézni, melyik alacsony: Dustin Hoffman, Robin Williams, Mel Gibson, Tom Cruise... Gondolom, ezzel bizonygatta magának, hogy jó úton jár. :) Vele sok-sok évig tartott. Azóta kb egy nálam alacsonyabb nőm volt, a többi mind magasabb. Meg lehet szokni. Sokkal fontosabb, hogy vidám, értelmes, kedves és jóindulatú legyen az ember.
ne oltsatok le, de szerintem a magasságon pattogni... nem jó.
Én 191 vagyok és soha nem jött oda hozzám nő emiatt sőt, komoly kapcsolatom sem volt. pláne nem a magasságom miatt. Szóval nem ezen múlik a dolog.
Jah és nekem az apám max 180 volt, a többi meg ha volt 170-175. Van unokabátyám, ő kemény 170 centi.
Határozottan igen!
Volt egy srác, akivel végül azért nem jöttünk össze, mert annyira zavart a magassága. A 168 cm-hez elég sovány volt az ő 170-e. Örülnék, ha viccelnék, mikor azt mondom, MINDEN EGYES CIPŐMBEN magasabb voltam, mint ő.
Az ügyet még kínosabbá tette, hogy ő büszke is volt arra, hogy ő elérte a 170-et. Apja 162, nővére 155, anyja pedig 151 körül lehetett. Már csak 3 tesó kellett volna és jelentkezhettek is volna a Hófehérke és a 7 törpe főszerepeire. (:
Azóta szerencsére észhez tértem, a párom a 14 cm-es magassarkúmban is bőven magasabb nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!