Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan pasik akik itt panaszkod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan pasik akik itt panaszkodnak az alacsonyságuk miatt, azoknak az apukája is alacsony?

Figyelt kérdés
2017. okt. 25. 00:23
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
93%

165 vagyok, apám pár centivel magasabb volt nálam, anyám meg 155. Kb 16-17 éves koromban ébredtem rá, hogy a lányok magasabb fiúkra vágynak, és az egész kamasz- és kora ifjúkorom azzal telt, hogy magamban siránkoztam emiatt, és nem is jöttem össze senkivel.

Magam se tudom, hogyan múlt el, de észrevettem, hogy ha nem törődöm az esélytelenségemmel, akkor vannak lányok, akiket kevéssé érdekel, hogy alacsony vagyok. Volt olyan, aki egy idő múlva a filmszínészek között is azt kezdte nézni, melyik alacsony: Dustin Hoffman, Robin Williams, Mel Gibson, Tom Cruise... Gondolom, ezzel bizonygatta magának, hogy jó úton jár. :) Vele sok-sok évig tartott. Azóta kb egy nálam alacsonyabb nőm volt, a többi mind magasabb. Meg lehet szokni. Sokkal fontosabb, hogy vidám, értelmes, kedves és jóindulatú legyen az ember.

2017. dec. 3. 01:01
 22/42 anonim ***** válasza:
4%
Ők inkább két kicsi legóból lettek, akik összeálltak valamikor. :D
2018. febr. 28. 08:03
 23/42 anonim ***** válasza:
93%

ne oltsatok le, de szerintem a magasságon pattogni... nem jó.

Én 191 vagyok és soha nem jött oda hozzám nő emiatt sőt, komoly kapcsolatom sem volt. pláne nem a magasságom miatt. Szóval nem ezen múlik a dolog.

Jah és nekem az apám max 180 volt, a többi meg ha volt 170-175. Van unokabátyám, ő kemény 170 centi.

2018. febr. 28. 12:46
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen. Én 195 centi vagyok, édesapám 178. Egyik haveromnak az apja 2 méter magas, haverom pedig 160 centi..
2018. márc. 20. 22:29
 25/42 anonim ***** válasza:
5%
Szerinted mi fotonokból jöttünk létre? Persze, hogy apám is alacsony! Mondjuk neki is rohadt nagy mákja volt a párválasztással (szerencsétlen naiv anyám volt az eddigi első és egyben egyetlen nő az egész életében). Én 170 vagyok ő olyan 167-168, de qrvára nem vigasztal, hogy neki is lett egy nő az életében (mondjuk a kőkemény konzervatív 90-es évek elején), hiszen engem 20-ból 19 csaj spontán elutasít a magasságom miatt. A maradék 1 meg legalább a randinak az esélyét megadja (de általában csak azért, mert addig is ingyen van neki a drága vacsora, amire meghívom őt).
2018. márc. 21. 15:06
 26/42 anonim ***** válasza:
94%
Én azt vettem észre, hogy a legtöbb nőnél nem a 185 centi az elvárás, hanem annyi, hogy náluk legyen magasabb a pasi, amit pl. egy hozzám hasonlóan 160 centis csaj esetében nem túl nehéz teljesíteni (bár engem az se zavarna különösebben, ha véletlenül alacsonyabb lenne nálam).
2018. máj. 27. 05:24
 27/42 anonim ***** válasza:
4%

Határozottan igen!

Volt egy srác, akivel végül azért nem jöttünk össze, mert annyira zavart a magassága. A 168 cm-hez elég sovány volt az ő 170-e. Örülnék, ha viccelnék, mikor azt mondom, MINDEN EGYES CIPŐMBEN magasabb voltam, mint ő.

Az ügyet még kínosabbá tette, hogy ő büszke is volt arra, hogy ő elérte a 170-et. Apja 162, nővére 155, anyja pedig 151 körül lehetett. Már csak 3 tesó kellett volna és jelentkezhettek is volna a Hófehérke és a 7 törpe főszerepeire. (:

Azóta szerencsére észhez tértem, a párom a 14 cm-es magassarkúmban is bőven magasabb nálam.

2019. okt. 6. 01:21
 28/42 anonim ***** válasza:
91%
A faterom 165cm, a nagypapa is 160 cm volt, nagy nő csábász volt mind a kettő és szerették is őket a lányok . Én 170 cm lettem. Soha nem volt probléma a magasságom miatt, egyszerűen a nálam alacsonyabb lányoknál próbálkoztam. Szerintem nem a magasságon múlik. Az emberi természet, kisugárzás, sárm többet nyom a latban.
2020. márc. 7. 16:43
 29/42 anonim ***** válasza:
91%
A lényeg, fogadd el magad, legyen önbizalmad. Ha egy szerencsétlen, alacsony faroknak látod magad, más is ilyennek fog látni.....
2020. márc. 7. 16:45
 30/42 anonim ***** válasza:
91%
Én magasabb vagyok mint a férjem 3 centivel ő 170 én 173.Soha nem zavart minket szerelmesek lettünk és kész.Előttem volt pár kapcsolata tehát a magassága soha nem zavarta és emiatt nem lett depressziós.Azóta 15 éve élünk boldog házasságba 3 gyerekkel tehát nem gondolom hogy csak a magasságon múlik bármi.
2020. márc. 29. 19:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!