Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baja itt a pasiknak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baja itt a pasiknak a bölcsészkaros lányokkal?

Figyelt kérdés

Komolyan csak ezért nem jönnétek össze egy csinos, fiatal lánnyal, mert az ELTE bölcsész karára jár ?

Csak mert lehet itt olvasni ilyeneket, hogy a bölcsészek nem jók semmire. Nyilván ezzel nem értek egyet, mert én is oda járok és nem sokára el is végzem.

22/N

2017. okt. 22. 18:29
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
68%
Csak személyiség számít.
2017. okt. 22. 19:09
 12/46 anonim ***** válasza:
96%

" Az a bajuk, hogy valahol érzik a nőben a felelőtlenséget, és a nemtörődöm magatartást a jövőjükre nézve. Az ilyen nők leszarják, hogy piacképtelen a szakma amit tanulnak, majd a mérnök pasijuk úgyis eltartja majd őket, ők meg beleszarhatnak az életbe."

Szerintem nem ez a bajuk. Mármint értem, amit mondasz, de igazából én még bölcsészt leszóló kommentet csak olyat olvastam, ami csak leszólta őket zsigerből, nehogy azt hidd, hogy az őket leszólóknak komoly indokaik vannak, a jövőért aggódnak, vagy az ország gazdaságáért. Egyszerűen csak hallottak a neten 2 mekis viccet, és még nem mondták el mindenhol. A másik, hogy ez sztereotípia. Én bölcsészetet végeztem, és igen, egy sereg ilyen évfolyamtársam IS volt, de nagyon sok volt köztük a tanárnak készülő, vagy tolmácsnak készülő. Vagy én pl. 18 évesen 3 könyvkiadónka írtam, hogy mit kell csinálni, hogy a szakmában dolgozzak. Egí írt vissza a Novum verlag, ők mondták, hogy magyar szak. Elvégeztem, szerkesztői ismeretek minorral, utóbbi kapcsolatépítésre is jó volt, egyetem mellett gyakornokoskodtam kiadókban, az államvizsgám másnapján volt az állásinterjúm, most egy kiadóban dolgozom. egyelőre gyakornokként, de kollégák, akik ott dolgoznak, nem keresnek rosszul. Nem mindenki ilyen természetesen. De elsőre, egy címszó alapján, ismerkedés, beszélgetés nélkül eldönteni, ki ilyen, ki nem, elég nagy luxus, hacsak nem vagy valami Chrs Pine, akinek minden nap nők állnak sorba a körme alatti piszokért is.

A kérdezőnek: ezzel szerintem nem kell foglalkozni, ez nekem is időmbe telt, mire rájöttem. Összesen egy olyan esetet tudok, amikor egy fiú évfolyamtársam a valóságban találkozott olyannal, aki szidta a bölcsészeket. Poénból azt hazudta neki, hogy bölcsész mérnök szakra jár. Ilyen szak nincs, de vicces volt, a srác azt válaszolta, hogy azzal nincs baj, mert az mérnök. :) A lényeg: én a való életben még soha nem találkoztam olyannal, aki lenézte a bölcsészeket. Én eddig mindig csak internetes fotelharcosoktól hallottam ezt, akik itt tépik a szájukat, életemben nem láttam még olyat, hogy egy nő tetszett egy férfinak, de a férfi sarkon fordult, mikor az elmondta, hogy bölcsész. Randiztam közgazdásszal, érdeklődött a szakomról, a szakom nehézségeiről. Elmondtam neki, hogy valószínűleg magyar szakon nem kell annyi házit írni, viszont az olvasnivaló könyveknek csak a címlistája 10 oldal egy félévben, másképpen megterhelő, mint más szakok. Nem állt föl, és hagyott ott. A valóságban ilyen nincs is, csak pár ember itt szívatja le az agyát a napi fáradalmak után.

2017. okt. 22. 19:11
 13/46 anonim ***** válasza:
96%

Én is bölcsész vagyok két nyelvszakkal, de egyedül itt az oldalon hallottam ezt. Az életben nem jött még oda szidni senki, hogy bezzeg az ő adójukból járok melegedni az egyetemre :D

Szóval, ez csak néhány hülye rögeszméje, ne foglalkozz vele. A párom IT-s, neki még érdekes is, amit tanulok, bele szokott nézni néha a könyveimbe, vagy megkérdi, mivel foglalkozunk egy adott tárgyon, mert kíváncsi

Ill nemrég mondta, ő is szívesen tanulna svédül, de jó nekem, hogy megtehetem ingyen az egyetemen.

2017. okt. 22. 19:11
 14/46 anonim ***** válasza:
21%

"Én is bölcsész vagyok két nyelvszakkal, de egyedül itt az oldalon hallottam ezt." "A párom IT-s"

Nincs több kérdésem.

2017. okt. 22. 19:12
 15/46 A kérdező kommentje:
Nem értem mi bajotok van velünk. Miért ez a rossz a megítélés?
2017. okt. 22. 19:16
 16/46 anonim ***** válasza:
56%

Én is 2 nyelvszakon tanulok, mindig lenyűgözi a pasikat, hogy ennyi nyelven beszélek. Ha valaki ezért nem jönne össze velem...hát egy felszínes, primitív embernek gondolnám.

De a pasikat amúgy sem ez érdekli, amíg formás a feneked, és normális, értelmes vagy, úgyis megkaphatsz akárkit.

2017. okt. 22. 19:18
 17/46 anonim ***** válasza:
6%
Valakinek már az is probléma ha a másik sikeres akar lenni ? Inkább az ellentéte a probléma. Ha te nem nézed le azt akinek nincs felsőfok,akkor tényleg nem értem ez miért baj :D
2017. okt. 22. 19:34
 18/46 anonim ***** válasza:
23%

Ehhez még csak annyit fűznék hozzá, hogy oké, 22 évesen még el lehet azt játszani, hogy én bölcsészke vagyok és majd az IT-s pasim segít az anyagiakban. De persze így is nagyon szeretjük egymást, meg milyen érdekes amit tanulok meg blablabla. Oké, fiatal csajként még lehet rózsaszín ködben élni.

De mi lesz ha elmúlsz 30 éves és az informatikus pasidnak "véletlenül" megtetszik egy akkor 22 éves nő? Akkor repülhetsz a bölcsész diplomáddal a p1csába, alhatsz az utcán vagy mehetsz vissza a szüleidhez.

Akkor hol lesz a nagy szerelem?

2017. okt. 22. 19:40
 19/46 anonim ***** válasza:
97%
#18 akadj már le a bölcsészekről😂Ideje lenne most már másokra rászállni, mert ez a téma rohadt unalmas. Kb olyan, mintha egy kocsmában ülnénk, és azon menne az agyalás, hogy épp kit utáljunk?
2017. okt. 22. 19:44
 20/46 anonim ***** válasza:
29%
A bölcsészkar azon karok egyike, ahonnét találkozik az ember annyi lánnyal, hogy általánosítani tudjon. Másrészt járnak is ide szép számmal olyan embertípusok, akikre rá lehet húzni negatív általánosításokat. Sokan mennek ide, hogy csak legyen egy diplomájuk, ellenben az arcuk ettől mérhetetlenül megnő. Másik az "aktivista" típus, az öntelt, harcos hippi, aki mindent jobban, és gyakorlatilag az az egyetlen akadály a nácizmus visszatérése előtt, hogy ő eljár tűntenti. Ezek eléggé szembetűnő és emlékezetes típusok ahhoz, hogy kevesen is sztereotípiák alapjai legyenek.
2017. okt. 22. 19:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!