Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha barátkoznék lányokkal, akkor így sikerülhet?
Jelenleg nincsenek barátaim, főleg lányok nem. Ebből fakadóan még szűz vagyok, amit szégyellek.
Szóval ha barátkoznék lányokkal sikerülne összehoznom alkalmit vagy ne is áltassam magam és menjek hivatásoshoz?
Gondolom azért mert barátzónába kerülnék.
Vagy ha esetleg fel tudnám kelteni egy csaj vonzalmát, akkor talán. Bár az sanszos, mivel nem vagyok valami beszédes, plusz elég görcsös. De valahol el kellene kezdenem. Viszont ha hivatásoshoz megyek ugyanolyan béna lennék a csajoknál. Mivel nem tudok ismerkedni, hiába jönne meg az önbizalmam. Nem tudom mi tévő legyek. Ha viszont tétlenkedek csak tovább rontom a helyzetem.
27/F
Én annak a híve vagyok, hogy barátságból lesz jó kapcsolat. Van időd megismerni, és tényleg őt ismered meg, nem pedig azt, akit elhitet veled, hogy lefeküdj vele. Barátként megismered a valódi személyiségét, hogyan viszonyul a környezetéhez és a világ dolgaihoz, és, hogy vonz-e a jelleme. Egy elsőre nem vonzó külsejű embert is tarthatsz egy idő után vonzónak, ha a jelleme megszépíti őt.
Olyan srác tetszik most, aki elsőre nem jött be (nagyon nem), barátok lettünk és minél többet ismerek meg belőle, annál inkább vonz.
22N
Ha összebarátkozol egy lánnyal akkor nagyon jól ki fog ismerni (testbeszédből stb.) és le fogja vágni, hogy még nem voltál nővel. Így problémás lesz a vonzalomkeltés lánybaráttal.
A legjobb az lenne ha a lánybarátaid barátnőire hajtanál rá:)
Prostizás után ugyanúgy nem lesz fogalmad arról, hogy hogyan működik egy párkapcsolat, vagy hogy mi a társkeresés mechanizmusa.
Nem mondom, hogy ne csináld, meg hogy szar élmény lenne, csak mondom, hogy a problémádra nem fogmegoldást nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!