Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha barátkoznék lányokkal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha barátkoznék lányokkal, akkor így sikerülhet?

Figyelt kérdés

Jelenleg nincsenek barátaim, főleg lányok nem. Ebből fakadóan még szűz vagyok, amit szégyellek.

Szóval ha barátkoznék lányokkal sikerülne összehoznom alkalmit vagy ne is áltassam magam és menjek hivatásoshoz?

Gondolom azért mert barátzónába kerülnék.

Vagy ha esetleg fel tudnám kelteni egy csaj vonzalmát, akkor talán. Bár az sanszos, mivel nem vagyok valami beszédes, plusz elég görcsös. De valahol el kellene kezdenem. Viszont ha hivatásoshoz megyek ugyanolyan béna lennék a csajoknál. Mivel nem tudok ismerkedni, hiába jönne meg az önbizalmam. Nem tudom mi tévő legyek. Ha viszont tétlenkedek csak tovább rontom a helyzetem.

27/F

2017. okt. 14. 17:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Bár tudom hogy senkit nem érdekel és off, de: vicces, hogy itt még azt írtam, hogy "olyan srác tetszik,..." és azóta már együtt vagyunk. :D mintha valami naplót néznék vissza. #1 vagyok.
2018. jan. 19. 14:39
 12/21 anonim ***** válasza:
Mindig próbálkoztam össze hozni a fiú is a lány barátaim. De most csak szingli lány barátaim vannak és fiúk nem.
2018. febr. 5. 11:57
 13/21 anonim ***** válasza:
29%
Dehogy vágják le a csajok, hogy ki szűz. Nem is értem, hogy miért lett az a hozzászólás 24%-ra értékelve, sok elmebeteg pitsa zokon vette, hogy nincsenek mentalistának nézve?
2018. febr. 5. 16:17
 14/21 anonim ***** válasza:
8%

1, prostihoz ne menj

2, ha ronda vagy akkor sehogy nem jutsz ki a baratzónából. Verd ki magadnak.

2018. febr. 21. 14:21
 15/21 anonim ***** válasza:
91%

Ha barátkoznál lányokkal, akkor jobban megismernéd a női nemet és meglátnád, hogy nem kell tőlük félni. Csak előnyödre válhat.

Az meg baromság, hogy "a barátzónából nem lehet kikerülni". Nagyon is ki lehet, sőt, barátságból lesznek a legjobb kapcsolatok!

Azt viszont semmiképp ne várd, hogy egy lány, akivel barátként tekintetek egymásra, majd leáll veled alkalmizni. Ez szemét húzás, felejtsd el!

2018. márc. 9. 14:28
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem, mert akkor mindig barátzónába fogsz kerülni és onnan nincs kiút. :)

Szerintem ne erőltesd, ha nem megy.

Nem kell mindenkinek egy profi csajozógépnek lennie, hagyd a fenébe az egészet. :) F

2018. márc. 26. 17:35
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem az én feleségemmel szeretnél "barátkozni" felőlem :-)

De egy jó tanács: Férfiként közeledj és soha ne barátként! Vállald fel magad, hogy igenis tetszik és férfi-nő kapcsolat kialakítására törekszel, ha pedig nem tetszel akkor nem pocsékoljátok egymás idejét, főleg te a saját idődet! Barátkozni olyan lánnyal kell aki valóban barátzóna de részedről! -azaz nem vonzódsz hozzá, mert különben csak magadat szívatod -

Sok sikert!

2018. ápr. 3. 17:56
 18/21 anonim ***** válasza:
Én az utolsóval tökéletesen egyetértek. Én sem vagyok egy csajozógép de amikor egy lány megtetszik akkor igyekszek a tudtára adni azt. Sokan hajlamosak hosszú ideig chatelni velük és a válaszokból próbálják kiszűrni, hogy tetszenek-e vagy sem a lánynak. El kell hívni egy randira pár beszélgetés után...ha érzed, hogy lehet belőle valami. Ilyenkor a lány veszi a lapot, hogy te többet szeretnél tőle és ha elfogadja a randit akkor van esélyed ha nem akkor soha nem is volt és legalább nem töltöd az idődet vele.
2018. ápr. 11. 18:49
 19/21 anonim ***** válasza:

Ismerkedés-barátkozás mehet! Főleg mert a csajoknak vannak barátnőik is, szóval ha egy embert megismersz, az egyenes út ahhoz, hogy mégtöbb embert ismerhess meg rajta keresztül.

Aztán ha véletlenül valakivel működni kezd a kémia... akkor szerencséd van! Akkor lehet nyomulni! 🙂

Aztán ha mégsem lenne kölcsönös a kémia, akkor tudhatod... ennek a lánynak is vannak még barátnői! 😃

Önbizalom és megfelelő kommunikáció a kulcs. Cél önmagadat adni úgy, hogy az szimpazikus legyen másoknak. Azért keresd a társaságot, mert jól akarod-tudod érezni magad benne!

2018. ápr. 19. 19:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Először barátokat szerezz, mindegy melyik nemből. Ha megy a kommunikáció, akkor akad majd barátnő is. Szerintem semmi szégyellnivaló nincs abban, ha valaki 27 évesen szűz. Az viszont nagy gáz, ha annyi az életcélja, hogy elveszítse valakivel, és csak a szex érdekli. Az meg még nagyobb gáz, ha prostizni megy. Ráadásul normális nő azután végképp nem állna vele szóba.
2018. máj. 29. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!