Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baja itt a pasiknak a bölcsészkaros lányokkal?
Komolyan csak ezért nem jönnétek össze egy csinos, fiatal lánnyal, mert az ELTE bölcsész karára jár ?
Csak mert lehet itt olvasni ilyeneket, hogy a bölcsészek nem jók semmire. Nyilván ezzel nem értek egyet, mert én is oda járok és nem sokára el is végzem.
22/N
Valószínűleg annyi bajuk van vele, hogy elérhetetlennek gondolják őket. :)
23/F
A humán és a reálszakosok között ezeréve van egy ellentét, ne foglalkozz vele.
Az egyik röhög a másikon, mert nem tudja, mi lesz, ha leejt a holdon egy ceruzát, a másik meg röhög az egyiken, hogy fogalma sincs annak az országnak a történelméről, amiben él.
Ne foglalkozz velük.
Csak olyan kontextusban láttam ilyet, mikor egy diplomás lány "veri magát", hogy neki a legjobb jár, mert hát neki diplomája van. Akkor jönnek a ne verd magad a büfészakodra aranyom és előkerülnek a mérnökök, orvosok, meg 8 elemivel milliókat keresők helyre tenni. Semmi baj semmilyen diplomával, annyit jelent csak, hogy birtokosa egy bizonyos célra a legmagasabb fokon kondicionált. Ennyi az egész, ez munkahelyet leszámítva nem okoz alá-fölérendeltségi viszonyt az élet egyéb területein. Magas lóról ne beszélj és a kutyát nem érdekli, ki mit végzett.
31/f
Az a bajuk, hogy valahol érzik a nőben a felelőtlenséget, és a nemtörődöm magatartást a jövőjükre nézve. Az ilyen nők leszarják, hogy piacképtelen a szakma amit tanulnak, majd a mérnök pasijuk úgyis eltartja majd őket, ők meg beleszarhatnak az életbe.
Ez sok férfinek nem szimpatikus, köztük nekem se. És ez valahol jogos érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!