Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baja itt a pasiknak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baja itt a pasiknak a bölcsészkaros lányokkal?

Figyelt kérdés

Komolyan csak ezért nem jönnétek össze egy csinos, fiatal lánnyal, mert az ELTE bölcsész karára jár ?

Csak mert lehet itt olvasni ilyeneket, hogy a bölcsészek nem jók semmire. Nyilván ezzel nem értek egyet, mert én is oda járok és nem sokára el is végzem.

22/N

2017. okt. 22. 18:29
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
23%
Lehet nem tetszel nekik,ennyi.
2017. okt. 22. 18:31
 2/46 anonim ***** válasza:
100%
Passz engem nem erdekel hova jár 24f
2017. okt. 22. 18:31
 3/46 anonim ***** válasza:
98%
Ez a gyk. Ne foglalkozz vele.
2017. okt. 22. 18:32
 4/46 gkrisz17 válasza:
73%

Valószínűleg annyi bajuk van vele, hogy elérhetetlennek gondolják őket. :)

23/F

2017. okt. 22. 18:38
 5/46 anonim ***** válasza:
100%

A humán és a reálszakosok között ezeréve van egy ellentét, ne foglalkozz vele.

Az egyik röhög a másikon, mert nem tudja, mi lesz, ha leejt a holdon egy ceruzát, a másik meg röhög az egyiken, hogy fogalma sincs annak az országnak a történelméről, amiben él.

Ne foglalkozz velük.

2017. okt. 22. 18:40
 6/46 anonim ***** válasza:
97%
Jaj istenem, kit érdekel. A lényeg, hogy mindenki tanulja azt, ami neki tetszik, amihez ért, amitől jól érzi magát, az ember képezze magát, a szorgalom és az ész a fontos. Én csak azokat az embereket vetem meg, akik lusták tanulni, dolgozni, mondjuk az is az ő bajuk, engem nem érdekel :D
2017. okt. 22. 18:46
 7/46 anonim ***** válasza:
85%

Csak olyan kontextusban láttam ilyet, mikor egy diplomás lány "veri magát", hogy neki a legjobb jár, mert hát neki diplomája van. Akkor jönnek a ne verd magad a büfészakodra aranyom és előkerülnek a mérnökök, orvosok, meg 8 elemivel milliókat keresők helyre tenni. Semmi baj semmilyen diplomával, annyit jelent csak, hogy birtokosa egy bizonyos célra a legmagasabb fokon kondicionált. Ennyi az egész, ez munkahelyet leszámítva nem okoz alá-fölérendeltségi viszonyt az élet egyéb területein. Magas lóról ne beszélj és a kutyát nem érdekli, ki mit végzett.

31/f

2017. okt. 22. 18:51
 8/46 anonim ***** válasza:
2%
Nekem fontos, hogy egy lány intelligens legyen, ez pedig szinte teljesen kizárja a bölcsészeket.
2017. okt. 22. 18:59
 9/46 anonim ***** válasza:
11%

Az a bajuk, hogy valahol érzik a nőben a felelőtlenséget, és a nemtörődöm magatartást a jövőjükre nézve. Az ilyen nők leszarják, hogy piacképtelen a szakma amit tanulnak, majd a mérnök pasijuk úgyis eltartja majd őket, ők meg beleszarhatnak az életbe.

Ez sok férfinek nem szimpatikus, köztük nekem se. És ez valahol jogos érzés.

2017. okt. 22. 19:00
 10/46 anonim ***** válasza:
100%
Húha, kezdődik...
2017. okt. 22. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!