Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzek szexuális vonzalmat a rendes pasik iránt?
# 10: "A rosszfiú nálam azt jelenti, hogy nem rajong értem, megvan a saját élete is, úgymond meg kell hóditani kicsit. De ettől még ugyanúgy tanult, értelmes emberre gondolok."
Tyhű, micsoda rossz fiúkra buksz! Leesik az állam! :OOO :'D
A kerdesed alapjan azt gyanitom hogy neked olyanok tetszenek csak akiknek te nem tetszel, csak annyira hogy megdugna ha ugy adodik.
Ez nem jofiu / rosszfiu kulonbseg, nem szereted a tulzott intimitast (lelkileg).
Utolsó, nőként mondom, hogy tök igazad van. Nekem is elegem van a hasonló nő társaimból, én próbálok nem ilyen lenni, persze olykor beleesem én is az ilyen hibákba, de sokaknál rendszeres.
De te is általánosítasz, pedig nem vagyunk mi sem egyformák. Az már más dolog, hogy nem tapasztaltad állításod ellenkezőjét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!