Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nálatok befolyásolja a szexuális vonzalmat a pozitív személyiség?
Próbálok rájönni, hogy miért vonzódik hozzám egy jóképű férfi.
Pedig nem vagyok egy olyan hihetetlenül gyönyörű lány, aki előtt hasra kéne esnie a férfiaknak, mondhatni átlagos vagyok.
Már többször is egyértelműen a tudtomra adta, hogy nem lenne ellenére, ha lefeküdnénk.
Felettébb szimpatikusnak tart valamiért, másra nem tudok gondolni csak arra, hogy a személyiségem tetszik neki, mert közvetlen vagyok, rengeteget mosolygok és nevetek.
Lehet, hogy emiatt tart szexuálisan is vonzónak?
Észrevette, hogy bejön neked ezért igyekszik élni a lehetőséggel. Vagy tényleg valami komolyat akar. Fene tudja. Ha valaki meg akar fektetni aki neked tetszik, nem mindegy, hogy miért tenné meg ?
30/f
"Már többször is egyértelműen a tudtomra adta, hogy nem lenne ellenére, ha lefeküdnénk."
Gondolom neked sem........
Egy luk vagy neki. 5 percig elnezi neked,h atlagos vagy. Utana mar nem lesz kedves. Ezt ugse hiszed el,de majd rajossz utana.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!