Hogyan lehetne valaki nagyon pozitív személyiségű, aki sosem volt az?
Olyan valaki, aki egész életében mindenkiben ellenséget látott, sosem volt sikeres, mindenkit "lehúzott" a környezetében.
Egy kétlábonjáró megkeseredés az illető.
Vagy már nem lehetséges, mert olyan gyerekkora volt, ami miatt sosem képes máshogy tekinteni az életre, emberekre?
Nézd, nekem nagyon nehéz gyerekkorom volt, mégis pozitív vagyok. Ennyit erről :D
Nekem különböző, könyvek filmek változtatták meg a hozzáállásomat, de van olyan ismerősöm akit súlyos betegség (rák), vagy közeli halál eset változtatott meg.
Meg a francia művészfilmeken túl, az is közrejátszott, hogy közben ráuntam az önsajnálatra.
Bocsánat, sokféle gyerekkor van, érts a valóban a legrosszabbat, ami egy ember jellemének a fejlődésére hathat.
Aztán igen, már genetika, hogy dolgozza ezt fel az illető, lehet, jól jön ki belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!