Mint tudjuk van árnyoldala egy kapcsolatnak, és pozitív oldala is, ugyanígy az egyedüllétnek. Ti melyiket "szeretitek" jobban?
Mint tudjuk, mindegyiknek van jó és rossz oldala.Melyiket szeretitek jobban?
Párat felsorolnék, persze még van ezer.
Kapcsolatban.Pozitív:
-Van kire támaszkodni
-Szeretve érzem magam
-Testi kapcsolat, érzelmi biztonság, törődés
Negatív:
-Egy kapcsolatot ápolni kell, kevesebb az idő magunkra
-Kompromisszumok
-Kötöttség
Egyetértek.De azt, mégis, hogyan lehetne elérni?
Egyedül is jól kell lenni, és akkor nem a másikra támaszkodsz. A másik, hogy nem kell összeköltözni.
Ennyi.:)
szerintem egy komoly kapcsolat ahol a 2 fél boldoggá teszi egymást sokkal több motivációt ad, mint maga az egyedüllét szabadsága, de ez nagyban függ attól, hogy ki melyik állapotból mit tud kihozni
én eddig vágytam kapcsolatra mindent megtettem érte, most egyedül vagyok és boldog végre és úgy vagyok vele, hogy majd alakul ahogy alakul, egyenlőre jó egyedül...
24F
Hát ez attól függ, ki az ember párja.
Egyiket sem szerettem/szeretem jobban, amelyikben voltam, azt éltem, próbáltam élvezni.
9: Érdemes analizálgatni, hogy PONTOSAN mi is az, ami kellemetlen Neked abban, hogy ott alszik, stb.
Én pl. azt silabizáltam ki, hogy nem szeretem, ha bejönnek az én territóriumomra.
Különösen igaz ez a fürdőszobára.
Ezt meg lehet oldani vendégfürdőszoba megépítésével, vagy egy mésodiklakás, randilakás fenntartásával, tehát hogy nem abba a lakásba hívod, amiben laksz, alszol.
Pl. ha van saját irodád, üzlethelyiséged, ott is be lehet rendezni egy pici szerelmi fészket.
Vagy hogy kivesztek az együttléthez egy szobát egy hostelben. Vagy kölcsönkérsz egy lakást egy napra havertól. Ha van nyaralótok, odaviszed. Vagy Te mész őhozzá!!!:) Hátha neki nincs ilyen lelki gondja.:)
Mindenre van megoldás, csak meg kell fogalmazni a pontos problémát hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!